Diari de Girona

Santa Cristina d'Aro

«Estic segur que el Girona tornarà a Primera d'aquí a un o dos anys»

El jove extrem de 25 anys, natural de Santa Cristina d'Aro, es retroba aquesta tarda amb el Girona, amb qui va jugar al juvenil i al filial. Abans de signar per l'Albacte, Arroyo va vestir les samarretes del Can Gibert, Palamós, Horta i, la temporada passada, Llagostera.

Quan Sean Connery jugava al golf a la Costa Brava

L'actor escocès recentment desaparegut va participar el mes de novembre del 1968 en un torneig a Santa Cristina d'Aro; durant la seva estada es va allotjar a l'hostal La Gavina de s'Agaró i va sopar un dia a casa dels propietaris

«Sempre tindré l'etiqueta de 'triunfito', però a poc a poc me la vaig traient»

Tres anys després d'«Operación Triunfo», amb un disc de platí a l'esquena i una reedició amb col·laboracions d'India Martínez i Antonio José, Cepeda hauria tret un nou àlbum aquest estiu, si no hagués estat per la pandèmia. Demà a la nit serà a l'escenari «Unplugged» de La Santa Market, a Santa

Més Notícies de Santa Cristina d'Aro

texto-alt

Explica'ns la teva història

Participa al nostre portal explicant-nos les teves històries! Explica'ns on vius i com aquest indret pot ser millor. Envia'ns un mail a participacio@ddgmedia.cat.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades en la nostra web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, de la teva família, dels teus amics... clicant aquí.

A prop teu: consulta les notícies del teu municipi