Campdevànol

Dos comerços gironins, premiats per complir els 150 anys d'història

Es tracta de la drogueria Frigola, de Llagostera, i la botiga Alegrí, de Figueres, mereixedores dels Premis Nacionals als Establiments Centenaris Sis altres comerços de la província també han estat distingits per haver superat els 100 anys d'activitat

«El bosc» d'Evelí Adam agafa forma

l'obra «el bosc» de l'artista ripollès evelí adam agafa forma per estar a punt per a la dotzena Ruta de l'Art de Castelló d'Empúries. Es tracta d'una espectacular instal·lació en fusta de 8 metres d'altura per 6 d'amplada al Paller d'en Melino.

Rescaten un boletaire ferit en caure per un marge d'uns 5 metres

Els Bombers van haver d'actuar aquest dissabte al migdia en un rescat d'un boletaire que s'havia estimbat per un marge d'uns cinc metres d'altura a Camprodon. L'home va resultar ferit de poca gravetat. Els fets es van produir a la zona de Font Rubí de Camprodon i els efectius

Més Notícies de Campdevànol

texto-alt

Explica'ns la teva història

Participa al nostre portal explicant-nos les teves històries! Explica'ns on vius i com aquest indret pot ser millor. Envia'ns un mail a participacio@ddgmedia.cat.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades en la nostra web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, de la teva família, dels teus amics... clicant aquí.

A prop teu: consulta les notícies del teu municipi