Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners celebra la festa de Pasqua amb caramelles

Els cantaires de Santa Coloma de Farners van oferir just a un quart de dues del migdia un concert de caramelles a l'Auditori de Santa Coloma. El concert va ser l'acte central del programa de cantades i altres activitats per celebrar la festa de Pasqua. A través de diferents tipus de cants

Tres distincions a compositors de cobla

Els Montgrins han estrenat les obres d'Anna Serra (Santa Coloma de Farners), David Llorens (Barcelona) i Xavier Gonzàlez (Blanes)

Trobada dels col·laboradors del 19è MIC

El 19è MIC-Mediterranean International Cup comença demà i s'allargarà fins aquest diumenge, 21 d'abril. Ahir es va celebrar la tradicional trobada de col·laboradors de l'equip d'organització del torneig. La jornada va començar a l'Auditori de Santa Coloma de Farners amb el director Juanjo Robira i

Més Notícies de Santa Coloma de Farners

texto-alt

Explica'ns la teva història

Participa al nostre portal explicant-nos les teves històries! Explica'ns on vius i com aquest indret pot ser millor. Envia'ns un mail a participacio@ddgmedia.cat.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades en la nostra web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, de la teva família, dels teus amics... clicant aquí.

A prop teu: consulta les notícies del teu municipi