Saltar al contingut principalSaltar al peu de pàgina

Albanyà serà la capital del bolet aquest cap de setmana

La catorzena edició de la fira que dona protagonisme a aquest aliment oferirà dinars, tallers, exposicions i activitats familiars

Imatge de la Fira de Bolet 2024.

Imatge de la Fira de Bolet 2024. / Santi Coll

Redacció

Redacció

Albanyà

Albanyà escalfa motors per acollir aquest cap de setmana la catorzena edició de la Fira del Bolet, una cita imperdible pels amants d'aquest producte. La programació donarà el tret de sortida dissabte a les 10 h amb una sortida boletaire familiar guiada per l'expert Carlos Camargo, seguida d'un dinar entorn aquest aliment a les 14 h al restaurant Agumas. El dia també comptarà amb diferents propostes familiars, des de tallers amb material reciclat al Bassegoda Park a les 15 h, fins a treballs manuals dirigits a la mainada a les 11.30 h i un espectacle de màgia amb Daniel's a les 19 h. Ambdues activitats tindran lloc a la plaça Major.

El plat fort arribarà diumenge, quan es podrà gaudir durant tot d'un tastet de bolets i botifarra acompanyats de vi i pa a la plaça Major, a més de passejades per diversos indrets del poble com l'Hort de la Rectoria o la font del Comú. Paral·lelament, l'església de Sant Pere acollirà una exposició de bolets tòxics i comestibles, mentre els carrers s'ompliran de disbauixa, amb animacions a càrrec de Sam Arderiu, i inflables i un circuit de Karts instal·lats al camp de futbol.

A més a més, entre les 10 i les 18 h, el nucli antic del poble acollirà diferents parades d'artesania i alimentació, mentre a la plaça Major es durà a terme a les 11 h el pregó inaugural de la fira, a càrrec de Joan Iglesias. La programació es completarà amb un taller d'imants de bolets a la parada de l'AFA de l'Escola de Llers entre 10 i 12 h, a més d'una gimcana familiar al càmping Bassegoda Park a les 10 h. Per acabar d'arrodonir el dia, a les 14h el restaurant Agumas acollirà un dinar popular, i a les 16.30 h la plaça Major serà l'escenari del taller demostració "Experimentem: fem cola amb elements naturals", a càrrec d'Arnau Sirvent.

Tracking Pixel Contents