A l'hora de triar un habitatge mirem tot amb lupa, ubicació, distribució, qualitats i preu. Si tot va en la mateixa línia del que busques, podem dir que has trobat el teu habitatge ideal. T'ajudem a aconseguir aquesta comesa, amb aquesta selecció de pisos en venda a Palafrugell.

Dúplex a Palafrugell

A la primera planta d'aquest dúplex trobem un ampli rebedor, saló menjador amb sortida a balcó, cuina independent totalment equipada, bany complet i una habitació doble amb armaris encastats. A la segona planta hi ha la suite principal, amb zona de nit, vestidor i bany complet amb dutxa. Des d'aquesta planta hi ha accés directe a la terrassa de 40m2.

Més informació i fotografies a pis en venda a Palafrugell.

Preciós dúplex en zona centre

Aquest dúplex consta d'un rebedor amb accés a un ampli saló-menjador i terrassa, cuina semi-oberta, bany, habitació doble i un baix-escala molt ben aprofitat. A la segona planta hi trobem una habitació suite amb un gran armari i accés a una terrassa privada. El pis consta d'ascensor i pàrquing amb traster.

Més informació i fotografies a pis en venda a Palafrugell.

Àtic dúplex d'alt standing

Aquest immoble de 155 m2 i 3 terrasses està distribuït en un ampli saló-menjador, cuina office de disseny i una cambra de bany. A la mateixa planta disposem també de dues habitacions dobles i un lavabo. A la planta superior, vam descobrir la master suite (habitació doble amb bany i terrassa privada). 

Més informació i fotografies a pis en venda a Palafrugell.

Pis sense moblar i amb baixada de preu

Ampli pis de 156 m2, distribuïts en saló-menjador amb dos balcons, vestíbul, cuina, safareig, 4 habitacions i 2 banys. Possibilitat d'adquirir plaça de garatge en el mateix edifici. L'habitatge compta amb excel·lents qualitats.

Més informació i fotografies a pis en venda a Palafrugell.

Venda de pis a Palafrugell per menys de 99.150 euros

Està situat al nucli urbà del municipi. Consta de saló-menjador amb un gran finestral, cuina, 2 habitacions, 2 banys, armaris encastats i es troba envoltat de tots els serveis. Sense moblar.

Més informació i fotografies a pis en venda a Palafrugell.