Els pisos dúplex en venda a Girona no són fàcils de trobar, i aquesta cerca es torna més complexa si volem que el nostre habitatge estigui ubicat en una zona amb tots els serveis. Aquesta tipologia d'habitatge unifamiliar, que sol ser més gran que un pis normal, es distribueixen en dues plantes aportant una major amplitud i lluminositat i se sol utilitzar la seva distribució en distingir la zona de dia i comuns amb la zona de nit compostes per dormitoris i banys.

Per totes aquestes raons, hem centrat el nostre article d'habitatge d'aquesta setmana als següents immobles al còmode barri de Santa Eugènia, a Girona.

PIS DÚPLEX AMB TERRASSA A SANTA EUGÈNIA

Vivantial ens ofereix aquesta lluminós i bonic dúplex de 120 m2 distribuïts en tres habitacions, dues cambres de bany, saló-menjador, balcó i cuina moblada. És ampli, lluminós i té unes vistes espectaculars.

Dúplex en venda a Girona. tucasa.com

L´habitatge té terres de tarima, finestres d´alumini i portes interiors de fusta.

Duplex en venda a Girona. tucasa.com

És una 4a planta en un bloc amb ascensor. Ben comunicat per transport públic i carretera i en zona de col·legis, botigues, comerços, centres de salut, etc.

Per a més informació i fotografies a pis en venda a Girona.

PIS DÚPLEX AMB TERRASSA A SANTA EUGÈNIA

Finques Catalunya ens presenta és un pis dúplex d' ocasió en molt bon estat. Són 100 m2 més terrassa els que es reparteixen entre un gran menjador-sala d'estar de 23 m² amb paviments de parquet i sortida a terrassa, una cuina office de 7 m² exterior, equipada amb electrodomèstics, taulells de vitroceràmica i sortida a safareig exterior obert, i 3 habitacions amb terres de parquet, una tipus suite amb bany complet amb dutxa. La casa disposa d'un altre bany complet amb banyera.

Duplex en venda a Girona. tucasa.com

Les finestres de l'habitatge són de fusteria exterior d'alumini amb doble vidre. Compta a més amb calefacció individual de gas natural i sistema d' alarma

Duplex en venda a Girona. tucasa.com

Més informació i fotografies a pis dúplex en venda a Girona.

Tens una immobiliària i necessites donar visibilitat als teus immobles, vols arribar amb els teus habitatges a milers de lectors com aquests dos professionals? Dóna't d'alta com a empresa a tucasa.com i t'informem.