Setembre és el mes per excel·lència on es produeix la major cerca d'immobles per llogar. S la província de Girona podràs trobar nombroses localitats amb interessants opcions per trobar habitatge de lloguer. Pots visitar-les còmodament clicant a Cases de lloguer a Girona.

CASES I XALETS A LLOGUER A GIRONA

CASA DE LLOGUER A L'ESCALA

Bonic habitatge moblat a 25 metres del mar. Es distribueix en ampli saló, cuina office amb sortida a pati interior, 3 habitacions i 1 bany. Vistes al mar des del dormitori principal i solàrium sota coberta.

Més informació i fotografies a Casa de lloguer a L'Escala, Girona que pots visitar de la mà de LAUDOR XXI.

Casas per llogar a Girona. tucasa.com

CASA DE LLOGUER A ESTRENAR A SANT ANTONI DE CALONGE

Fabulós habitatge que pots estrenar, de lloguer per tot l'any. Situada a zona tranquil·la a 200 metres de la platja. Compte amb una reforma integral i està totalment equipada. Es distribueix en dues plantes i consta de saló-menjador amb sortida a la terrassa i la cuina, 4 habitacions, la principal en suite, i 4 banys. Compte amb 2 terrasses i està climatitzada.

Més informació i fotografies a Casa en lloguer a Sant Antoni de Calonge, Girona, que podràs visitar de la mà de TOTGESTIO PLATJA D'ARO.

Casa de lloguer a Girona. tucasa.com

CASA DE 5 HABITACIONS PER LLOGAR CASTELL D'ARO

Espectacular vila amb impressionants vistes al mar, piscina de revista i jardins de somni. Amb un interior luxós i de qualitat, compta amb una àmplia zona de saló-menjador i cuina de planta oberta, amb molta llum natural i accés a l´exterior, més 5 dormitoris.

Més informació i fotografies a Casa de lloguer a Castell d'Aro, Girona que podràs visitar de la mà de HOUSINGANYWHERE.

Finalment, si  tens una immobiliària i t'ha resultat interessant aquest article, on pots donar visibilitat als teus immobles i arribar amb els teus habitatges a milers de lectors, pots donar-te d'alta com a empresa a tucasa.com i t'informem.