Els següents pisos en venda a Girona, que Tucasa.com ha seleccionat per a aquest article, van dirigits a un sector de la societat que cada dia és més nombrós. Es tracta dels solters o les persones que viuen en parella. A l'hora de buscar habitatge, aquests col·lectius tendeixen a escollir zones ben comunicades, immobles amb bones qualitats i una distribució que els hi permetin gaudir d'intimitat, però també d'esbarjo en companyia. Si n'ets un, avui podem oferir-te el teu futur apartament.

APARTAMENTS I PISOS EN VENDA A GIRONA

APARTAMENT AMB TERRASSA A SANTA EUGÈNIA

Aquest pis en venda a Santa Eugèniasense moblar, compta amb 72 m2 distribuïts en 2 dormitoris, bany i saló amb cuina. Compta amb una àmplia terrassa de 49 m2Edifici amb pocs veïns.

Apartament en venda a Girona. tucasa.com

Preu: 171.000 euros.

FINCAHABITAT et facilita la informació i més fotografies en aquest pis en venda a Santa Eugènia, Girona.

APARTAMENT A MIGDIA CASERNES

Entre tots els pisos en venda a Migdia Casernes hem seleccionat aquest apartament en molt bon estat, amb un menjador-sala d'estar amb molta llum natural, cuina integrada, una habitació tipus suite amb armari, sortida a balcó i bany complet amb banyera. Compta amb aire condicionat.

Apartament en venda a Girona. tucasa.com

El preu és de: 190.000 euros.

Si voleu concertar una visita, el professional FINQUES CATALUNYA us la proporciona a través d'aquest pis en venda a Migdia Casernes, Girona.

APARTAMENT DÚPLEX AMB TERRASSA A SANTA EUGÈNIA

El que més us agradarà d'aquest apartament possiblement sigui la baixada de preu que ha experimentat. Procedent d'actiu bancari, l'habitatge consta de saló menjador amb sortida a balcó petit, cuina americana moblada, dos dormitoris amb armaris encastats, bany amb banyera, i sortida a balcó posterior. S'hi accedeix mitjançant escales interiors a una planta superior, on es troba un ampli estudi polivalent. 

Apartament en venda a Girona. tucasa.com

Preu: 144.000 euros.

FINCAHABITAT és el professional encarregat de la seva gestió i et mostra més informació i fotografies a pis en venda a Santa Eugènia, Girona.

APARTAMENT AMB TERRASSA AL CENTRE DE GIRONA

Aquest preciós pis en venda al centre de Girona, és exterior i es troba reformat. Es distribueix en saló menjador amb sortida a balcó exteriorcuina independent amb sortida a safareig exterior tancat, 2 habitacions molt àmplies amb vistes esplèndides, un bany reformat amb tovalloler calefactable i una habitació traster-vestidor.

Apartament en venda a Girona. tucasa.com

Preu: 65.000 euros.

Si necessites més informació i fotografies no dubtis a contactar amb els professionals de FINCAHABITAT per a aquest pis en venda al Centre de Girona.

ÀTIC EN MIGDIA CASERNES AMB BAIXADA DE PREU

Magnífic pis àtic d´obra nova de 73m2 construïts i terrassa de 70 m2 en venda en un dels barris més atractius de Girona. Consta de gran menjador-sala d´estar amb accés a la terrassa, cuina, 2 habitacions dobles amb sortida a balcó, més 1 bany complet. 

Apartament en venda a Girona. tucasa.com

Preu: 295.000 euros.

És l'habitatge que busques? Demana més informació a FINQUES CATALUNYA sobre aquest pis en venda a Migdia Casernes, Girona.

Si tens una immobiliària, necessites donar visibilitat als teus immobles i vols arribar amb els teus habitatges a milers de lectors? Dóna't d'alta com a empresa a tucasa.com  i t'informem.