Avui és el millor divendres de l'any per fer-te amb un pis en venda a Girona, ja que amb la promoció Black Friday trobaràs habitatges de 3 i 4 dormitoris amb fins a 21.000 euros de descompte.

PISOS REBAIXATS EN VENDA A GIRONA

PIS REBAIXAT AL CENTRE DE GIRONA

Habitatge totalment exterior de 100 m2, segona planta amb ascensor, el qual es distribueix en un saló, tres habitacions, dos banys i una cuina moblada i totalment independent de la resta d´estades. A més, el pis compta amb terrassa i armaris encastats. També inclou un traster.

Pis rebaixat en venda a Girona. tucasa.com

Rebaixat a 21.000 euros. / Preu: 199.000 euros.

HOUSELL et facilita tota la informació i fotografies d'aquest pis rebaixat en venda a Girona.

PIS REBAIXAT A EIXAMPLE

Novament, de la mà de HOUSELL trobem aquest pis de 117 m² a una quarta planta amb ascensor. Disposa d´un ampli i lluminós saló, cuina moblada, tres dormitoris i bany complet. A més, compta amb dos balcons, una pràctica galeria, armaris de paret i traster.

Pis rebaixat en venda a Girona. tucasa.com

Rebaixat a 11.000 euros. / Preu: 119.000 euros.

Et facilitem aquí totes les fotografies i informació perquè puguis visitar aquest pis amb el preu rebaixat en venda a Girona.

PIS REBAIXAT A L'EIXAMPLE DE GIRONA PER 98.000 EUROS

Pis d´ocasió de 89 m² construïts i distribuït en menjador-sala d´estar amb paviments de parquet i accés a terrassa, cuina office i accés a safareig, 4 dormitoris i bany complet amb banyera. Disposa de calefacció individual i aigua calenta de gas natural.

Pis rebaixat en venda a Girona. tucasa.com

Rebaixat a 18.000 euros. / Preu: 98.000 euros.

FINQUES CATALUNY A és el professional que gestiona aquest pis en venda rebaixat a Girona.

PIS REBAIXAT A SANTA EUGÈNIA

Pis de 99 m² construïts i terrasseta de 4,5 m². Consta de gran menjador-sala d´estar i accés a la terrassa, cuina office reformada i equipada i sortida a la terrassa. Disposa d´un petit safareig exterior tancat d´accés per un dels dormitoris, 4 habitacions, una d´elles amb armari, dos banys complets reformats un amb banyera i l´altra amb dutxa. 

Pis rebaixat en venda a Girona. tucasa.com

Rebaixat a 12.000 euros. / Preu: 185.000 euros.

Si vols fer-te amb aquesta oportunitat, FINQUES CATALUNYA et facilita informació i cita d´aquest pis rebaixat en venda a Girona.

PIS A SANTA EUGÈNIA PER 149.000 EUROS

Immoble de 83 m² construïts repartits en menjador-sala d´estar, cuina office equipada amb taulell de gas natural i safareig integrat de porta corredissa, 3 habitacions , bany complet i un lavabo reformat. 

Pis rebaixat en venda a Girona. tucasa.com

Rebaixat a 6.000 euros. / Preu: 149.000 euros.

Aquí et facilitem tota la informació sobre aquesta oportunitat de pis en venda rebaixat a Girona.

ETS PROFESSIONAL IMMOBILIARI I VOLS QUE ELS TEUS HABITATGES REBEN SOL·LICITUDS?

 Tens una immobiliària i necessites donar visibilitat als teus immobles, vols arribar amb els teus habitatges a milers de lectors?  Dóna't d'alta com a empresa a tucasa.com  i t'informem.