Promocions d'obra nova en marxa a Girona

Estrenar pis a la capital és possible gràcies als diferents habitatges que s'estan construint en aquests moments a diferents zones

Pisos d'obra nova a la venda a Girona.

Pisos d'obra nova a la venda a Girona. / tucasa.com

VERÓNICA SEDEÑO

En aquest article es facilitarà la cerca de promocions d´habitatge d´obra nova a Girona. En aquests moments a la capital hi ha diferents obres en marxa, les quals ja estan comercialitzant els seus immobles. Es poden visitar en aquesta selecció de pisos en venda a Girona.

Pisos d´obra nova en venda a Girona

Pisos d'obra nova a Montilivi, Girona

Promoció de nova construcció en la qual hi ha en venda diferents immobles, com ara pisos dúplex amb saló-menjador de gairebé 50m2, cuina office equipada, 3 dormitoris i 2 banys complets.

Més informació i fotografies a pis dúplex d'obra nova en venda a Girona que t'ofereix FINQUES CATALUNYA.

Piso d'obra nova a la venda a Girona.

Piso d'obra nova a la venda a Girona. / tucasa.com

Pis d'obra nova a Devesa, Girona

Espectacular habitatge de nova construcció a ronda Ferran Puig amb vistes a la catedral de Girona. Consta de gran menjador-sala d'estar amb balcó, cuina office amb zona de safareig, 3 habitacions, la principal en suite, i 3 banys. Finestres amb fusteria d'alumini amb doble vidre, calefacció, aigua calenta i refrigeració a través d' aerotèrmia.

Més informació i fotografies a Pis d'obra nova en venda a Devesa, Girona.

Pis d'obra nova en venda a Girona.

Pis d'obra nova en venda a Girona. / tucasa.com

Pis d'obra nova al centre de Girona

Promoció d'obra nova a 5 minuts caminant al centre de l'Eixample. Consta de gran menjador-sala d'estar amb accés a la terrasseta i obert a cuina office equipada. Safareig d'accés pel passadís. Tres habitacions, la principal en suite amb terrassa, i dos banys. Plaça de pàrquing i traster opcional al mateix edifici.

Més informació i fotografies a Pis d'obra nova en venda al centre de Girona.

Pis d'obra nova en venda a Girona.

Pis d'obra nova en venda a Girona. / tucasa.com

Pis d'obra nova en venda a l'Eixample de Girona

Gran habitatge en planta baixa d´obra nova al centre de Girona. Té 137m2, més terrassa de 20,2. Es distribueix en menjador-sala d'estar i sortida a la terrassa, cuina semi oberta al menjador, tres habitacions, la principal en suite, i dos banys. Finestres amb fusteria exterior d´alumini amb doble vidre tipus climalit anti soroll, calefacció i aire condicionat a través d´aerotèrmia.

Més informació i fotografies a Pis d'obra nova en venda a Girona.

Pis d'obra nova en venda a Girona.

Pis d'obra nova en venda a Girona. / tucasa.com