Pisos en venda Sant Feliu de Guíxols

En aquesta localitat hem trobat bonics immobles, amb diferents característiques, els visitem?

Pisos en venda a Sant Feliu de Guíxols.

Pisos en venda a Sant Feliu de Guíxols. / tucasa.com

CARMEN MESA / VERÓNICA SEDEÑO

En aquest article convidem a realitzar agradables visites a bonics pisos en venda a Sant Feliu de Guíxols. Immobles d´allò més confortables, amb diferents tipologies per arribar així a les necessitats de diferents perfils de clients immobiliaris d´aquesta agradable zona de la Costa Brava.

PISOS EN VENDA A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Àtic de 4 habitacions amb garatge a Sant Feliu de Guíxols

Ampli i lluminós àtic, molt ben situat al costat del Parc de les Eres. Té una superfície de 136m2 i està distribuït en saló-menjador amb dos espais i accés a terrassa, cuina-office amb safareig, 4 habitacions i 2 banys. Disposa de pàrquing al mateix edifici.

LA CLAU BRAVA té l'exclusiva de mostrar-vos més informació i fotografies d'aquest àtic en venda a Sant Feliu de Guíxols.

Àtic en venda a Sant Feliu de Guíxols.

Àtic en venda a Sant Feliu de Guíxols. / tucasa.com

Pis amb piscina i terrassa a Sant Feliu de Guíxols

Bonic habitatge en un tranquil complex residencial, que compta amb dues piscines, una infantil, envoltades de gespa i arbres. Disposa d´ampli saló-menjador, cuina independent, dues habitacions, la principal en suite, i 2 banys. Té també dues terrassesplaça de garatge i traster .

Més informació i fotografies a pis amb piscina en venda a Sant Feliu de Guíxols, i pots visitar de la mà de LA CLAU BRAVA.

Pis en venda a Sant Feliu de Guíxols.

Pis en venda a Sant Feliu de Guíxols. / tucasa.com

Àtic de 2 habitacions a Sant Feliu de Guíxols

Fabulós àtic-dúplex, situat a segona línia de mar. Compte amb saló rebedor, dues habitacions amb armaris de paret, a més de cuina amb accés a una terrassa.

LA CLAU BRAVA et porta tota la informació i fotografies a àtic-dúplex en venda a Sant Feliu de Guíxols.

Àtic en venda a Sant Feliu de Guíxols.

Àtic en venda a Sant Feliu de Guíxols. / tucasa.com

Dúplex amb piscina, jardí i vistes al mar a Mas Cabanyes

Preciós dúplex amb piscina i jardí comunitaris, a zona molt tranquil·la i envoltada de natura. Compte amb una superfície de 164m2 i es distribueix en tres habitacions, dos banys i un lavabo. Disposa de gran garatge per a 2 - 3 cotxes i molt d'espai d'emmagatzematge. Terrassa solàrium amb vistes al mar.

TOTGESTIO PLATJA DARO , té l'exclusiva de mostrar més informació i fotografies en dúplex en venda amb vistes al mar a Sant Feliu de Guíxols.

Pis en venda a Sant Feliu de Guíxols.

Pis en venda a Sant Feliu de Guíxols. / tucasa.com

Tens una immobiliària i necessites donar visibilitat als teus immobles, vols arribar amb els teus habitatges a milers de lectors?  Dóna't d'alta com a empresa a tucasa.com i t'informem.