L'ajuda que necessites per començar a fer esport

Una nova línia de productes pensats per practicar exercici a casa. És la darrera proposta d'IKEA, que vol popularitzar l'entrenament domèstic i contribuir a impulsar els estils de vida més saludables

Contingut ofert per IKEA


Fer esport, un autèntic clàssic entre els propòsits d'any nou i també un dels exponents més grans de les promeses mai complertes. Però ara arriba una ajuda que pot resultar definitiva i convertir per fi la intenció en realitat. I és que es tracta d'una solució per fer esport a casa, sense ni haver de sortir, al teu ritme i gairebé sense esforç. Més fàcil no es pot posar.

La colección DAJLIEN.
Col·lecció DAJLIEN.

La solució s'articula a través de 19 productes que contribueixen a facilitar la pràctica esportiva en l'entorn domèstic de la manera més senzilla, còmoda i assequible. Els articles formen una nova col·lecció, anomenada DAJLIEN, que suposa la darrera novetat d'IKEA. No us ho esperàveu? Doncs sí, perquè ja fa temps que l'empresa sueca va transcendir les fronteres dels mobles i la decoració.

La colección DAJLIEN

DAJLIEN és una col·lecció de productes d'entrenament multifuncional per a aquelles persones que volen entrenar-se a casa sense gastar gaire. L'objectiu de la nova família és reinventar la manera de fer esport amb productes versàtils que no només són fàcils d'usar, sinó també d'emmagatzemar i transportar, gràcies entre altres coses a la seva mida compacta.

Segons l'estudi Life at home, realitzat per IKEA el 2020, el 34,2% de persones ja practiquen esport a casa amb regularitat, però alhora el 46,4% assenyala que la falta d'espai suposa un inconvenient. Per això, els nous articles són compactes, es poden guardar en gairebé qualsevol lloc i recullen així mateix una estètica que s'integra amb naturalitat en la decoració de la llar. Alguns, fins i tot, serveixen com a mobles quan no es fan servir per a l'esport.

TARSELE Mesa.
Col·lecció DAJLIEN DAJLIEN.

Dissenyats per dones

La col·lecció DAJLIEN està dissenyada per quatre dones, Paulin Machado, Akanksha Deo, Sarah Fager i Maja Ganszyniec, i cadascuna ha aportat la seva visió particular al projecte, oferint la seva pròpia interpretació dels accessoris d'entrenament.

Han creat articles pensats per fer servir abans, durant i després de l'activitat física, des de bosses de transport, xancletes i purificadors d'aire fins a tovalloles, bancs d'exercici, plataformes elevadores i altaveus bluetooth per animar les sessions amb música.

La colección DAJLIEN.
Col·lecció DAJLIEN DAJLIEN.

El banc d'exercici és un dels productes estrella i també un dels exemples d'equipament polivalent: quan no s'utilitza per a l'entrenament, fa de taula i bagul. Les estoretes d'exercici són també dues en un, perquè funcionen com a matalàs i catifa, i els pesos d'entrenament, que tenen forma de cèrcol, poden ser manuelles i objectes de decoració.

Preus assequibles

L’economia és un altre dels valors clau de la nova col·lecció DAJLIEN, perquè el seu plantejament busca popularitzar l’activitat esportiva a casa. Així, els preus són accessibles i arrenquen en només 2,99 euros, que és el que costen dues unitats de tovalloles de mà, els 4,99 euros de la ronyonera o els 5,99 de les xancletes o la bossa de transport.

L’altaveu bluetooth surt per 12,99 euros; els pesos d'entrenament, per 19,99; i la plataforma elevadora, per 29,99, igual que el purificador d'aire. El banc, per part seva, és de les opcions més costoses, tot i que encara assequibles per a les seves dimensions i enfocament multifuncional: 99,99 euros.

Top