'Fanáticos de lo Real': l'inspirador documental que trenca barreres

'Fanáticos de lo Real': l'inspirador documental que trenca barreres

Submergeix-te en un poderós relat de superació i diversitat amb l'emocionant documental 'Fanáticos de lo Real' de Burger King. Descobreix com tres joves futbolistes amb discapacitat intel·lectual desafien tots els obstacles per perseguir els seus somnis a LaLiga Genuine Santander.

Contingut ofert per:
Logo LaLiga

Les persones amb discapacitat intel·lectual s'enfronten constantment a diversos desafiaments que els dificulten el creixement i el desenvolupament. En aquest context, sorgeix el documental ‘Fanáticos de lo Real’ de Burger King, una obra audiovisual que ens endinsa en la vida diària de tres talents de LaLiga Genuine Santander; tres joves que no dubten a enfrontar-se i superar qualsevol obstacle. L'objectiu principal d'aquest projecte és ressaltar la seva valentia i determinació, convidant-nos a reflexionar sobre els seus èxits i la seva capacitat per vèncer desafiaments. En enfocar-se en les històries personals i els èxits individuals d'aquests joves, 'Fanáticos de lo Real' desafia els estereotips i prejudicis existents encara a la societat; destacant la importància de la inclusió i el respecte, encoratjant tothom a reconèixer el potencial i la valuosa contribució que aquestes persones poden oferir a la societat quan se'ls brinda el suport i les oportunitats adequades.

Històries de futbol, inclusió i diversitat

El documental 'Fanáticos de lo Real' explica les commovedores històries de José Antonio, Rebeca i Pedro, que són veritables exemples de determinació i superació. A través dels seus testimonis, es revela la valentia amb què afronten desafiaments, buscant divertir-se, il·lusionar-se i superar-se a si mateixos.Tots tres són futbolistes de LaLiga Genuine Santander, iniciativa integradora de responsabilitat social posada en marxa per LaLiga, a través de FUNDACIÓN LaLiga, consistent en un campionat de lliga per a persones amb discapacitat intel·lectual i les seves històries, que resulten inspiradores per a tots.

Pedro Payares, porter del Cadis CF Genuine, ha triomfat al futbol i, igual que els seus companys, viu cada dia amb emoció, il·lusió i perseguint els seus somnis. El futbolista està completament integrat a la seva ciutat, on és conegut i molt popular aconseguint fins i tot fer-se un lloc a la botiga oficial del Cadis CF, on un cartell amb la seva foto recorda altres persones amb discapacitat que poden triomfar en el futbol.

Fútbol, inclusión y diversidad D'esquerra a dreta, Gregorio Jiménez, Bertín Osborne i Javier Tebes - Foto: Burger King José Antonio Carmona, un altre dels protagonistes del documental i capità del Còrdova CF Genuine, fa més d'un any que està al capdavant de la graella d'un Burger King de la seva ciutat: “em va canviar la vida trobar feina. Soc més independent i em sento orgullós amb els meus companys”.

Per part seva, Rebeca García, la tercera protagonista, està acostumada a trencar barreres: no només és l'única dona del seu equip de LaLiga Genuine Santander, el València CF, sinó que també és l'única noia amb discapacitat de l'altra agrupació en la qual juga, l'Sporting de Xirivella CF. Per a la seva mare, és un exemple a seguir de no rendir-se: “ja no és per demostrar res als altres, és per demostrar-se ella mateixa tot el que pot fer”.

Projecte social 'Fanáticos de lo Real'

El projecte social 'Fanáticos de lo Real' de Burger King, en què s'emmarca aquest documental, engloba diverses iniciatives destinades a promoure la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual. En l'actual context en què la desocupació afecta dràsticament el 92% de les persones amb discapacitat intel·lectual entre 16 i 24 anys a Espanya, Burger King i la FUNDACIÓN LaLiga s'erigeixen com a ferms defensors de la integració social i laboral. El seu compromís es reflecteix en l'acord sociolaboral signat entre les dues companyies, mitjançant el qual s'ha brindat feina a jugadors i jugadores d'aquesta lliga, i els ha permès experimentar fins i tot a alguns el seu primer contacte amb el món laboral.

‘Fanáticos de lo Real’. Disponible a YouTube, Movistar Plus+ i DAZN

Ja és possible gaudir d'aquesta peça commovedora al canal de YouTube de Burger King España, a Movistar Plus+ i a DAZN. Submergeix-te en les emocionants històries d'aquests tres joves jugadors de LaLiga Genuine Santander que no s'aturen davant de cap desafiament. Un viatge de superació en què el futbol es converteix en una eina poderosa d'integració social. No esperis més i deixa't captivar per 'Fanáticos de lo Real'!

‘Fanáticos de lo Real’. Disponible en YouTube y Movistar Plus+

Una ‘première’ estel·lar: celebrant la integració i inspiració

La ‘première’ del documental va ser testimoni de la presència de nombroses personalitats, encapçalades pel mestre de cerimònies, Bertín Osborne. Entre els assistents hi havia reconegudes ‘influencers’ i celebritats com Sara i Paula Cisneros, Adriana Torrebejano, Adrián Lastra, José de Luna, Vanesa Romero i Lorena Gómez, a més de Gregorio Jiménez, president de Burger King Iberia i Javier Tebas, president de LaLiga.

Una premier estelar: celebrando la integración e inspiración Première de "Fanáticos de lo Real" - Foto: Burger King

Gregorio Jiménez, president de Burger King Iberia, va expressar el seu orgull pel documental i va destacar que els protagonistes són un reflex de moltes persones que busquen superar-se cada dia. “El nostre compromís és ajudar a visibilitzar diferents realitats a través d'històries reals que poden inspirar i ajudar molta gent, reafirmant el compromís de la companyia a donar suport i promoure la inclusió i l'empoderament de persones amb discapacitat. La combinació de talent, compromís i suport mostrada ja en la ‘première’ ha deixat clar que la inclusió i l'esport són eines poderoses per a la creació d'una societat més equitativa i respectuosa”.

D'altra banda, Javier Tebas, president de LaLiga, va aprofitar l'estrena per agrair el compromís de Burger King i va ressaltar l'impuls que brinden a iniciatives com aquesta lliga, una competició única al món i a la qual la cadena de restauració acompanya des de fa dues temporades: “es tracta d'un documental que, a través dels somnis i vivències de tres estrelles de LaLiga Genuine Santander, reflecteixen a la perfecció la il·lusió amb què vam crear aquesta lliga ja fa sis anys. Gràcies a Burger King per fer-ho possible, i per seguir demostrant el seu compromís amb els jugadors i les jugadores d'aquesta competició. Junts estem fent un pas important cap a la igualtat d'oportunitats en l'àmbit sociolaboral, però també en un altre tipus d'oportunitats, com poden ser les que s'han fet en aquest treball, de caràcter cultural i artístic”.

L'esdeveniment també va comptar amb la presència dels familiars i amics dels protagonistes, així com la destacada representació dels clubs de LaLiga Genuine Santander on juguen, així com la Fundació Atlètic de Madrid, el CD Leganés, la Fundació Rayo Vallecano i el Getafe CF. Associacions dedicades a la discapacitat física i intel·lectual, com Special Olympics Madrid també es van sumar a aquesta inoblidable vetllada de suport i solidaritat.

En celebrar la integració social i laboral a través de diferents projectes i col·laboracions, Burger King i FUNDACIÓN LaLiga demostren com el poder de la inclusió transforma vides i aplana el camí cap a una societat més igualitària i esperançadora.

Top