29 de juliol de 2019
29.07.2019
Diari de Girona
La teva casa i TuLa teva casa i Tu
PUBLIREPORTATGE

La impressió digital d'última generació que permet personalitzar qualsevol producte de manera sostenible

El producte que més es personalitza és el mòbil, però es poden imprimir també quadres de qualsevol mida, neveres o rentavaixelles.

29.07.2019 | 22:45
La impressió digital d'última generació que permet personalitzar qualsevol producte de manera sostenible

És difícil definir la felicitat, però sí que podem saber quina fotografia o record ens transporta a moments feliços i amb les noves tecnologies podem personalitzar qualsevol producte perquè ens recordi aquest moment. Tothom vol tenir a prop aquella foto preferida de la família, de la mascota, d'un racó especial o d'un viatge.

Actualment, el producte que més es personalitza és el mòbil, però podem personalitzar-ne qualsevol. Ja no agrada portar la carcassa que porta tothom, ara podem portar la millor versió de nosaltres mateixos. La personalització reflecteix la nostra identitat, gustos i tendències. Hi ha res millor que sentir-se exclusiu i diferent?

Cada vegada ens interessem més per viure una experiència de compra personalitzada i adaptada a les nostres necessitats i de retruc, això fa que les botigues s'intentin adaptar als nous hàbits de consum per no decaure. Ens cal trobar autenticitat en els nostres productes i adaptar-los a les nostres necessitats.

MediaMarkt ofereix una resposta adaptada a les nostres exigències mitjançant el servei de personalització. Aquest servei permet convertir qualsevol producte de la botiga en un article únic i autèntic. Així es pot personalitzar de forma ràpida i econòmica tota mena de productes disponibles a la botiga. Aquest servei és possible mitjançant un equip d'impressió digital d'última generació que fa realitat una impressió en color, d'alta qualitat i molta rapidesa. Qualsevol pot convertir ràpidament un objecte quotidià en objectes únics, personalitzats amb una imatge pròpia, un logotip o un color. El servei es complementa amb una tecnologia molt innovadora que permet imprimir en gran format, fent possible personalitzar productes com neveres o rentavaixelles i també qualsevol ambient de la llar en diferents acabats per crear espais únics. Tot això, a més, és possible de manera sostenible, ja que la impressora només utilitza aigua i no productes químics, respectant en tot moment l'entorn i el medi ambient. Alhora, no cal desplaçar-se a la botiga per recollir el producte personalitzat, sinó que també s'ofereix un servei a domicili per a la col·locació dels diferents productes, realitzant una experiència de compra completa.

.

Com funciona?


És molt fàcil! Només s'ha d'enviar la foto triada per personalitzar al correu electrònic mm.girona.atencioncliente@mediamarkt.es, per poder fer una idea prèvia del resultat final abans d'imprimir-lo.

  • Si no es compta amb cap proposta, es pot escollir entre milers de fotografies del banc d'imatges de l'empresa.
  • Si el projecte és de petit format s'entrega al moment i es pot veure la imatge prèviament tal com quedarà.
  • En gran format, a més de triar la fotografia es prenen mesures de l'electrodomèstic i s'ajusta la imatge. Aquesta realització del predisseny és doblement útil perquè s'estableix una comunicació directa amb l'usuari i facilita l'assessorament.


MediaMarkt treballa sense limitacions, i és que qualsevol demanda és un projecte possible que poden fer realitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook