Girona capital t'ofereix tot un seguit de pisos en venda sense mobles, perquè donis curs a la teva imaginació i els hi donis el teu toc personal. Si és això el que estàs buscant, no deixis de veure aquests pisos en venda a Girona.

Si vols veure un dels teus immobles en aquestes notícies i a les Xarxes Socials, contacta amb nosaltres clicant aquest enllaç .

Pis al Carrer Joaquim Vayreda

Pis totalment reformat de 122 metres. Compta amb saló menjador amb terra de parquet i balcó, cuina amb vitroceràmica, 4 habitacions exteriors, una d'elles amb armari i bany complet. Finestres amb doble vidre . Més informació i fotografies pis en venda a Girona capital, Eixample.

Àtic entre els carrers Migdia i Carrer de la Creu

Impressionant pis tipus loft completament reformat . 55 metres en un espai diàfan, excepte el bany que és independent. Molt lluminós, amb acabats de qualitat i diversos armaris. Més informació i fotografies àtic en venda a Girona.

Dúplex al centre de Girona

Ampli i lluminós pis tipus dúplex a escassos 600 m. de la plaça Catalunya . Immoble en bon estat, amb saló-menjador amb doble alçada , cuina amb mobles, 3 habitacions, 2 banys i terrassa amb àmplies vistes . Més informació i fotografies dúplex en venda a Girona.

Pis a Pericot

Pis de 92 metres, amb saló-menjador amb terra de gres i accés a terrassa , cuina equipada, 3 habitacions, dues amb armaris encastats i una tipus suite amb bany . Més informació i fotografies pis en venda a Girona capital.

Pis a Girona

Pis de 71 metres completament reformat. Disposa de 3 habitacions, 1 bany amb dutxa, cuina nova i saló menjador amb sortida a balcó. Atractives vistes. Més informació i fotografies pis en venda a Girona , al barri de Montilivi.