Vicenç Hernández és el nou president de l'Associació d'Agents Immobiliaris de Catalunya (AIC) en substitució de Gerard Duelo. Fins ara tresorer de l'organització, Hernández pretén «consolidar el lideratge sectorial» de l'entitat a Catalunya, començar una «expansió» estatal i difusió internacional de la marca API; «liderar» la digitalització del sector; tutelar la transformació professional dels API; adquirir personalitat com a observatori sectorial; augmentar les relacions institucionals transversals; «dignificar» la professió i millorar l'estructura interna de la futura AIC. Per la seva banda, Duelo continuarà sent secretari general de l'entitat i president del COAPI de Barcelona i el Consell General de COAPI d'Espa­nya.

Amb més de vint anys de trajectòria en el sector financer i immobiliari, Hernández és economista i doctor en Psicologia, expert en finances, direcció estratègica i comportament organitzacional. L'actual president de l'AIC és també conseller delegat de l'empresa de serveis per a entitats financeres i companyies immobiliàries Tecnotramit. Així mateix, és conseller i assessor de diverses empreses de consultoria estratègica, gestió patrimonial i companyies del sector proptech i fintech.

Amb més de 3.500 membres, l'Associació agrupa al col·lectiu d'agents immobiliaris associats i el representa davant la societat amb la finalitat de garantir al consum un servei professional «excel·lent».