Dormir bé és sinònim de salut. Un descans adequat incrementa la creativitat, millora la capacitat mental i afavoreix el control del pes i la prevenció de malalties. A més, porta un millor humor i més energia per afrontar el dia a dia. Les persones li dediquen aproximadament un terç de les seves vides al son i, perquè aquest sigui de qualitat, és necessari comptar amb un matalàs que s'adapti a les necessitats personals de cada dorment. L'adquisició d'un matalàs no és una elecció qualsevol, ja que ens acompanyarà durant aproximadament deu anys. Per això, és recomanable recórrer a professionals en el sector perquèResolguin cada necessitat personal del somni

Maxcolchon, empresa referent del descans en el sector online amb quinze anys de trajectòria i més 75 botigues físiques distribuï- des al llarg de tot el territori nacio- nal, destaca per garantir un des- cans a mida de cada usuari i per realitzar un seguiment exhaustiu de tots els processos sense la intervenció d'intermediaris, des de l'assessorament i l'atenció al client, passant per la fabricació de cadascun dels seus productes, fins a l'atenció postvenda.

Un descans exclusiu per a cada persona

La marca compta amb matalassos viscoelàstics, de làtex i de motlles ensacades dissenyades per mantenir una correcta alineació de la columnavertebral, reduir les pressions i permetre que elcos es recuperi mitjançant el confort que ofereix cadascun d'ells.

El catàleg de Maxcolchon està creat per cobrir les diferents necessitats que té cada persona, per això presenta una gran varietat de matalassos especialitzats amb diferents prestacions. Noexisteix un matalàs perfecte per a tothom, ja que les característiques personals de cadascun poden ser diferents.

El punt devalor de Maxcolchon resideix en l'ampli nivell de personalització de cadascun dels seus productes de descans. Com a fabricants que busquen la satisfacció dels seus clients, també realitzen qualsevol tipus de matalàs a mesura (ample, llarg i gruix) per a adaptar-se totalment a les preferències i especificacions de cada dorment.

És important assenyalar que Maxcolchon ofereix 100 nits de prova en tots els seus matalassos, per la qual cosa si els usuaris sen- ten que el matalàs adquirit no s'adapta a les seves necessitats després de provar-lo, poden contactar amb l'empresa per a rebre un nou assessorament i així canviar el matalàs per un que s'adapti millor.

Un disseny que marca la diferència

Maxcolchon també fabrica els suports dels matalassos, un produc- te que també afavorirà el descans de qualitat. Dins de les diferents opcions que existeixen es troba el canapè abatible, una de les bases més desitjades i demandades en l'actualitat que destaca pel seu gran espai d'emmagatzematge i per la seva elevada aportació a la decoració de l'habitació.

Comprar un canapè abatible és apostar per l'elegància, el disseny, la resistència i la durabilitat, però pera triar elmés idoni és necessari plantejar-se la grandària, el tipus d'obertura i teixit desitjat, així com l'opció de col·locar-li rodes, un sistema de desplaçament, potes o una goma perimetral. Per això, triïs el que triïs, Maxcolchon té un canapè per a tu.

A més, també pots triar entre bases entapissades o somiers ar- ticulats, que permeten la regula- ció de la tensió en la zona lumbar i milloren la circulació sanguínia en poder canviar la posició. Maxcolchon ofereix una àmplia gamma de teixits i més de 40 tons diferents per als seus suports. Els dissenys compten amb una estètica cuidada fins al més mínim de- tall, són elegants i tenen perfectes acabats que poden combinar amb la resta de mobiliari, creant així un acollidor ambient a l'habitació.

Entre els teixits es pot triar xenilla, pell sintètica, aqualine o eco- life i, al seu torn, cadascun d'ells compta amb un ampli repertori de colors per a tots els gustos, aconseguint així ser un element deco- ratiu diferenciador Un peça clau en el descans. Els capçals de Maxcolchon són peces úniques, una invitació al descans relaxat que afegeix personalitat als dormitoris. Però, a més, també compleixen una funció molt necessària per assegurar un bon descans: protegeixen el cap en dormir, evitant possibles cops contra la paret; impedeixen que el coixí es llisqui i aïllen del fred de la paret. Igual que en els suports, també és possible triar entre els diferents entapissats i colors disponibles per aconseguir la combinació ideal i un dormitori ple d'harmonia.

Assessorament personalitzat La matalasseria Maxcolchon compta amb un lloc online i amb diferents botigues físiques amb un ampli showroom on els dorments poden veure, tocar i provar. En tots dos llocs es rep l'atenció exclusiva i personalitzada d'un equip humà de professionals es- pecialitzats en el món del descans. La marca, a més, supervisa tot el procés de compra, des que el client contacta els assessors fins que rep la comanda en el seu propi habitatge. Entot moment es manté el client informat de l'estat del seu equip de descans.

Els avantatges d'una signatura especialitzada en el sector són in- comptables. Tant en l'assessorament personal, com en els beneficis que el dorment obté en acudir a especialistes. Les mesures, la varietat, els tractaments i els components són quatre dels punts més importants que només un fabricant pot acostar al dorment.

De les 75 botigues disponibles en el territori nacional, dos es troben a la província de Girona. Una d'elles està situada a Salt, al carrer Pla de Salt 18, mentre que l'altra està a Platja d'Aro, en el Centre Co- mercial Parc d'Aro. Si ha arribat l'hora de renovar el teu matalàs o qualsevol peça imprescindible en el teu dormitori, no esperis més. Deixa't assessorar per veritables especialistes, donar-li la benvinguda al descans mai havia estat tan fàcil.