Pintures Fontfreda va néixer a Olot, l'any 1930. Aquest any celebrem noranta anys d'existència i ens mostrem orgullosos de seguir fidels als nostres principis: fa noranta anys que treballem per donar el millor servei i assessorament als nostres clients. Des de llavors i fins ara hi ha hagut molts canvis al món de la construcció.

Anys d'investigació i l'experiència en el sector ens han convençut que el futur en aquest camp també passa per un ús de materials que siguin respectuosos amb el medi ambient i no només per una qüestió de moda o per augmentar vendes. Creiem fermament en el que fem i en els nostres productes.

Apostar per materials que redueixin l'impacte ambiental permet millorar la vida de les persones i a la vegada cuidar d'una manera responsable el nostre entorn.

Els materials, que permeten la regeneració, recuperació i restauració en la construcció ens ajuden a reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle procedents de grans productors, entre el que es troba el sector industrial. Parlem d'economia circular.

En els darrers anys han sorgit sistemes de certificació ambiental que valoren els edificis en funció d'una sèrie de criteris establerts per reduir l'impacte al llarg del seu cicle de vida. Els més reconeguts són LEED, BREEAM o PASSIVHAUS. En aquest entorn, les pintures i revestiments són una de les formes més econòmiques i senzilles de millorar la certificació ecològica d'un edifici.

La línia Rhecco d'Isaval, que incorpora envasos de plàstic reciclat provinents de residus urbans, està dissenyada per a superfícies interiors, exteriors i terres.

Alguns dels avantatges de la línia d'exterior són:

- Millora de l'eficiència energètica

- Millora la transpirabilitat i l'aïllament

- Proporciona un alt nivell de confort tèrmic

Les pintures per a interior de Rhecco ajuden a mantenir els ambients nets i renovats al mateix temps que eliminen olors i contaminants de l'interior.

I els tractaments de terra inclouen revestiments d'altes prestacions que contribueixen a una rehabilitació sostenible.