El paper pintat combinat amb motllures és un top en decoració d'interiors que ha penetrat amb gran força aquesta temporada. Motllures i paper pintat a les parets formen un tàndem perfecte que aconsegueix resultats estèticament molt elegants i amb personalitat pròpia.

Les possibilitats de decoració són infinites, papers pintats amb motius florals o geomètrics, amb tons suaus o cridaners, que poden matisar-se o destacar encara més segons convingui amb perfils amples, integrant il·luminació indirecta, pintant-los d'un to més clar o més fosc... En resum, aquest tipus de paper i els elements decoratius Orac Decor són un matrimoni ben avingut.

Les tendències d'interior se succeeixen a un ritme vertiginós. Entre tots els colors, formes i accessoris de moda, alguns valors clàssics perduren ferms amb orgull.

Els elements decoratius, com revestiments de paret interior, motllures decoratives de sostre, motllures per quadres i motllures per portes, panells de sostre i sòcols de paret preciosos, donen als interiors aquest aspecte únic a l'instant.

Les parets decorades amb paper pintat guanyen en estil en combinar-les amb aquests elements i són una tendència decorativa que abarca milers de possibilitats.

«És el moment de jugar amb motllures, anar més enllà de la clàssica cornisa o sòcol, i atrevir-se a crear espais singulars».

La nova generació de perfils multifuncionals permet instalar-los com a marc de porta o com embellidor, col·locar-los tant horitzontals com verticals per crear espais molt dinàmics, amb un valor visual afegit.

Per si el teu cap té temptacions d'escollir una opció moderna, elegant i única, a Hiper Decoració t'assessorem i oferim tots aquests elements que faràn dels teus espais, un món únic, des de combinacions més discretes a altres més cridaneres.

Converteix les teves habitacions, banys, salons, cuines o rebedors de la manera més fàcil i espectacular, sense la necessitat de fer obres.

T'has decantat per un estil, però encara no saps com començar?

Et donem les eines que donaràn vida a les teves parets!