27 de octubre de 2020
27.10.2020
Diari de Girona
La teva casa i TuLa teva casa i Tu
ESPECIAL CASA TEVA I TU
PUBLIREPORTATGE

El pladur, fàcil de col·locar i amb moltes aplicacions

Roca Projectes i Muntatges de Girona està especialitzada en treballs amb sistemes de guix laminat i paviment de fusta

27.10.2020 | 11:30
L'estructura de pladur s'ajusta perfectament a parets de maçoneria i sostres de fusta.

Roca Projectes i Muntatges de Girona està avalada per una llarga trajectòria prestant un servei d'alta qualitat i realitzant treballs amb sistemes de guix laminat i paviments de fusta. La seva intenció és sempre atendre les necessitats dels clients i, per aquest motiu,desenvolupa un model de treball innovador que respon a una rà- pida elaboració de pressupostos, compliment dels terminis d'execució acordats, preus competitius i màxima qualitat, valors que cada vegada més demanen i agraeixen els consumidors.

Roca Projectes i Muntatges realitza envans i trasdossats, cels rasos continus i desmuntables, sistemes de protecció passiva contra el foc, insonoritzacions i aïllaments tèrmics i instal·lació de parquets, entre d'altres. Està especialitzada en pladur a l'hora de fer cel ras i els aïllaments acústics, per exemple. Executen tota mena de projectes, des d'obra nova a rehabilitació.

Els sistemes pladur poden crear qualsevol forma, com aquests llums indirectes a parets i sostres.

El pladur permet crear moltes formes a l'interior de l'habitatge o oficina i segons Roca Projectes i Muntatges és la millor manera de plasmar la seva imaginació i aconseguir la decoració que més s'ajusti al seu gust. Per aquest motiu realitza qualsevol mena de treball i actuació amb pladur a lavabos, sostres, parets, mobles... i combinacions amb altres tipus de material com ara fusta o vidre. Les seves intervencions es poden trobar en habitatges, oficines i locals comercials. El pladur és un material que permet moltes intervencions. És agradable al tacte, càlid, no inflamable i que es col·loca de manera ràpida i fàcil. Té una llarga trajectòria, ja que va néixer als Estats Units el 1890 i va arribar a Europa a principis del segle passat. Es calcula que des de llavors s'han instal·lat 100.000 milions de metres quadrats d'aquest producte a tot el món, cosa que demostra la bona relació preu-qualitat.

ROCA PROJECTES I MUNTATGES S.L. GIRONA
 
ADREÇA: Pol. Industrial Mas Xirgu – C/ Sarrià de Ter 42
TELÈFON: 972 40 51 61
WEB: www.rocapm.com
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook