Ja sigui per viure, com a segona residència o com a inversió, no hi ha millor zona que aquesta a Girona. Per això, et portem tota una selecció de cases en venda a Roses, només et queda decidir quina t'agrada més.Si vols veure un dels teus immobles en aquestes notícies i en Xarxes Socials, contacta amb nosaltres punxant en aquest enllaç .enllaç

Casa a Carrer Penedes, Roses

Casa a Carrer Penedes, RosesCasa individual de 90 metres amb un terreny de 398 metres. Recentment reformada i llesta per entrar a viure. Més informació i fotografies casa en venda a Roses.

Casa amb piscina a Roses

Casa amb piscina a RosesCasa unifamiliar. Té 3 dormitoris dobles i disposa de porxo a l'entrada i terrassa al terrat. Piscina i gespa artificial. Més informació i fotografies casa en venda a Roses.

Casa cèntrica a Roses

Casa cèntrica a RosesAcollidora casa en ple centre de la localitat. A prop de tots els serveis i a només uns passos de la platja. Més informació i fotografies casa en venda a Roses.

Casa a Carrer de Bernat Desclot

Casa a Carrer de Bernat DesclotCasa a prop del centre, en zona residencial. Molt propera a la platja. Més informació i fotografies a casa en venda a Roses.

Casa a Roses

Casa a RosesFabulosa casa amb vistes esplèndides a la mar. Disposa de 3 habitacions i molt bona orientació. Més informació i fotografies casa en venda a Roses.

Casa a Roses

Casa a RosesCasa de 3 dormitoris i 2 banys, en zona molt tranquil·la. Té vistes a la mar i a les muntanyes . Més informació i fotografies casa en venda a Roses.

cases venda Roses