Pisos mirant al Mediterrani a Lloret de Mar

Localitat turística per excel·lència de la Costa Brava , Lloret de Mar és un enclavament ideal com a segona residència, inversió o per viure de manera fixa. Si t'interessa el que t'estem explicant, et convidem a visitar els següents pisos en venda a Lloret de Mar.

Si vols veure un dels teus immobles en aquestes notícies i en Xarxes Socials, contacta amb nosaltres punxant en aquest enllaç .enllaç

PRESS_Cabecera_Responsive

Apartament a Lloret de Mar

Apartament a Lloret de MarPreciós apartament just al costat del passeig marítim . Té 2 habitacions i 1 bany, cuina totalment equipada, terrassa i balcó amb vistes a la mar. Més informació i fotografies apartament en venda a Lloret de Mar.

Pis a Lloret de Mar

Pis a Lloret de MarPis a primera línia de mar. Té 3 dormitoris, bany complet i lavabo, cuina independent amb pati i magnífica terrassa amb vistes a la mar i al passeig marítim. Més informació i fotografies pis en venda a Lloret de Mar.

Pis a Lloret de Mar

Pis a Lloret de MarPis a 1ª línia de mar i amb molt bones vistes . 3 habitacions i 2 banys. Una gran oportunitat . Més informació i fotografies pis en venda a Lloret de Mar.

Pis a Lloret de Mar, centre

Pis a Lloret de Mar, centre

Pis amb una àmplia terrassa , 3 dormitoris amb armaris i 2 banys. Portes de pas de fusta, finestres d'alumini i climatització per conductes. Més informació i fotografies pis en venda al centre de Lloret de Mar.

Pis a Lloret de Mar al costat de la mar

Pis a Lloret de Mar al costat de la mar

Pis de 4 magnífiques habitacions a escassos metres de la platja. Més informació i fotografies pis en venda a Lloret de Mar.

Pis a Lloret de Mar

Pis a Lloret de MarGrandiós pis en perfecte estat. Àmplia terrassa amb vistes a la mar. Té 4 dormitoris i 2 banys complets. Més informació i fotografies pis en venda a Lloret de Mar.