Si fa uns dies el pastisser, i més petit dels famosos germans Roca, Jordi Roca era notícia per haver debutat en el Ral·li Costa Brava, avui ho és el seu germà gran Joan. El commemorat xef del restaurant "El Celler de Can Roca" ha sigut la primera persona del món en rebre el Roner20. L'últim model fabricat per International Cooking Concepts (ICC) que commemora el 20è aniversari del llançament del primer Roner, dissenyat i desenvolupat, precisament per Joan Roca.

Què és el Roner i quines novetats aporta el Roner20?

El Roner és un termòstat que permet crear una temperatura constant, d'entre 5 °C i 100 °C, per cuinar receptes al bany maria. A més, està pensat per cuinar i controlar les coccions al buit a baixa temperatura. Una tècnica de cuina que respecte al màxim l'estructura natural dels aliments. El Roner20 va un pas més enllà i conté un sistema de fixació amb pinça de doble ancoratge i és adaptable per poder ser inserit en qualsevol mena de recipient assegurant una bona subjecció. Amb dos modes (automàtic amb 10 programes i manual), té un control precís del temps i de la temperatura de cocció. Cal afegir-hi la connexió Wi-Fi que posseeix per poder fer-lo servir amb l'app que té on es registren totes les seves coccions.