Els lectors de Diari de Girona veuran ampliada aquesta setmana l’oferta de continguts digitals amb una carta del director, Josep Callol, adreçada a tots aquells usuaris que desitgin rebre-la al seu correu electrònic amb una anàlisi de les informacions més rellevants dels set dies anteriors.

A aquesta nova newsletter s’hi afegiran les del subdirector, Oriol Puig, que se centrarà en continguts econòmics, i la del cap de redacció d’Esports i Cultura, Jordi Roura, que parlarà de l’actualitat esportiva. L’objectiu del diari és donar un millor servei amb una mirada més pausada i tranquil·la de l’actualitat.

Fes click aquí i registra't gratis per rebre les newsletters al correu

Les noves newsletter, que s’uneixen a la que ja s’envia cada dia amb els titulars més importants de la jornada, seran la mirada personal dels tres periodistes sobre aquelles notícies, reportatges, entrevistes i articles d’opinió més destacats que s’enllaçaran perquè qui vulgui les recuperi o les llegeixi per primera vegada. Així mateix, també es podrà accedir al llistat d’informacions dels seus autors, gràcies als quals el diari s’elabora dia a dia.

«Volem acostar-nos al lector donant-li una perspectiva diferent de la que s’ofereix amb l’actualització constant a l’edició digital i cada 24 hores en paper», explica el director, que afegeix que «sovint és bo aturar-se una estona a reflexionar sobre el que ha passat i perquè ha passat».

Les tres cartes són un nou servei de Diari de Girona que es veurà ampliat les pròximes setmanes amb altres newsletters que s’estan preparant amb la idea d’acostar encara més el rotatiu als lectors.