Loteries i Apostes de l’Estat ha presentat la tradicional campanya d’estiu de la Loteria de Nadal. Aquest any, mitjançant un to d’humor pròxim i simpàtic, l’anunci estival del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2022 emfatitza en la idea que fins i tot els que creuen que ho saben tot, no saben on caurà el Gordo de Nadal.

El personatge del «totòleg»

La nova campanya del Gordo de Nadal ens presenta «els totòlegs», persones que saben absolutament de tot. Poden ser astròlegs, dermatòlegs i politòlegs en una mateixa conversa amb una altra persona. Per això, se’ls ha posat a prova per veure si s’animen a revelar a quin lloc caurà el Gordo d’aquest any 2022.

Amb un estil fresc i divertit, com ja és habitual els últims anys, a l’anunci d’estiu de la Loteria de Nadal 2022 es pot veure el «totòleg» en plena acció, donant sempre una dada, definició o consell, de vegades oportú, d’altres no tant.

Dècims ja a la venda

Jesús Huerta, president de Loteries i Apostes de l’Estat, ha anunciat també que la Loteria de Nadal 2022 ja es pot comprar en tots els punts de venda de la xarxa comercial de Loteries.

Per al sorteig del 22 de desembre s’han posat a la venda aquest any 180 milions de dècims de Loteria de Nadal. En aquesta ocasió l’emissió ascendeix a 180 sèries (vuit més que l’any anterior) de 100.000 números cada una, i arriba als 3.600 milions d’euros, dels quals se’n repartiran un 70% en premis. És a dir, que el Sorteig de Nadal repartirà aquest any 2.520 milions d’euros en premis.

Entre aquests premis destaquen el popular Gordo de Nadal, de 4.000.000 euros a la sèrieel segon premi, de 1.250.000 euros a la sèrie; i el tercer, de 500.000 euros a la sèrie. L’import del dècim continua sent de 20 euros.

Loteries ajuda més d’1 milió de persones a l’any

Loteries ajuda més d’1 milió de persones a l’anyJesús Huerta, que també ha agraït la seva confiança a la societat espanyola al llarg dels segles, ha recordat que Loteries continua mantenint la finalitat social amb què es va fundar el 1763, per «ajudar hospitals, hospicis i altres obres». I que en el moment actual es tradueix en l’ajuda que presta a més un milió de persones vulnerables cada any, a través de la seva col·laboració amb organitzacions com Creu Roja, Càritas i l’Associació Espanyola contra el Càncer.

La societat estatal desenvolupa projectes perquè les nostres persones grans no se sentin soles, per donar suport a les dones víctimes de violència de gènere, perquè els nens i nenes amb menys recursos tinguin igualtat d’oportunitats, per donar suport als pacients amb càncer i les seves famílies, o per ajudar les persones amb diversitat funcional, entre d’altres.