Alegria immensa a Ger pel segon premi de la rifa de Nadal, molt repartit entre els seus veïns

La botiga de queviures del poble, que ha venut el 04074, punt de reunió per a la celebració

Un grup de veïns del poble de Ger (Cerdanya) celebrant que els ha tocat el segon premi de la rifa de Nadal davant el queviures on l'han adquirit

Un grup de veïns del poble de Ger (Cerdanya) celebrant que els ha tocat el segon premi de la rifa de Nadal davant el queviures on l'han adquirit / ALBERT LIJARCIO (ACN)

Albert Lijarcio (ACN)

Els sentiments de felicitat, alegria i emoció han omplert el centre de Ger (Cerdanya) aquest dijous, després de saber-se que a molts veïns els ha tocat el segon premi de la rifa de Nadal, el 04074. El número ha estat molt repartit, ja que dotze sèries es jugaven entre treballadors i pares i mares de la llar d'infants. Aquestes s'han venut a l'única botiga de queviures del poble on, a banda, s'han despatxat més dècims a altres persones, tal com ha explicat la seva copropietària, Míriam Bort, que no pot quantificar-ne el nombre, però que ha dit que li ha fet «molta il·lusió» i que estan «molt contents d'haver repartit tants diners». De fet, just al davant de l'establiment s'han congregat molts dels afortunats per celebrar el premi amb cava.

Una de les guanyadores ha estat Raquel Garcia, que treballa a l'Ajuntament de Ger i que ha dit que estan «molt feliços» amb el premi, que en el seu cas comparteix amb altres companys del consistori. A més, ha detallat que estava atenent una persona a les dependències municipals quan ha rebut la notícia i que, poc després, «tothom ha començat a enviar missatges».

Mentre, una de les treballadores de la llar d'infants, Betzaida Tribeño, assegura que encara no es pot creure que hagi guanyat un premi de la rifa de Nadal i que quan li han dit ha volgut anar a casa a comprovar-ho perquè no s'ho creia. També ha detallat que els diners seran una «ajuda» per la seva família, ja que, segons explica, podrà donar als seus fills «el que ells volen».

Amb sorpresa també ha rebut la notícia la Marta Carbonell, que viu al poble del costat de Ger i que hi té molts vincles amb aquest municipi de la Cerdanya. «Són d'aquelles coses que no passen fins que et passen», ha afirmat. A més, ha volgut donar l'enhorabona a tots els afortunats i ha desitjat que «tothom el pugui gaudir».