El número 44469 ha resultat afortunat amb el segon premi de la Loteria del Nen 2022. Està dotat amb 75.000 euros al dècim. Part d'aquest segon premi, molt repartit al territori espanyol, s'ha venut als municipis empordanesos de Figueres i Roses.

A Figueres, s'ha venut a l'Administració de loteria número 4 del carrer Nou.

Google Maps

A Roses, s'ha venut a Loteria Serra, l'Administració de loteria número 1 del carrer Sant Sebastià.

Google Maps

🤩🤩 Estem pletòrics, emocionats, contentissims!!!! Arranquem l'any de la millor manera! 🍀 HEM DONAT EL SEGON PREMI DE LA...

Posted by Loteria Serra on Thursday, January 6, 2022

El primer premi, íntegrament a Logronyo

El primer premi del sorteig de la Loteria del Nen, valorat en 2 milions d'euros cada sèrie, ha estat per al 41665, ha caigut íntegrament a Logronyo.

Així, el primer premi ha passat de llarg de Catalunya, que ha aconseguit esgarrapat part del segon, que ha estat per al 44469, valorat en 750.000 euros cada sèrie. Concretament, ha caigut en una vintena d'administracions de municipis com Manresa, de Barcelona, Sant Fruitós de Bages, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Puig-Reig i Sant Adrià de Besòs, entre d'altres.

Pel que fa al tercer premi (250.000 euros la sèrie), ha estat per al 19467, ha caigut parcialment a l'Hospitalet de Llobregat.