15 de febrer de 2018
15.02.2018

Lucky / Nit / Axel

22.02.2018 | 11:35

Consulta alguns dels animals que estan en adopció a l'Associació Protectora d'Animals del Baix Empordà, Rodamón, a Palafrugell

Aquest és en Lucky (4187), que ja fa més de dos anys que forma part de la nostra gran família!!! En Lucky és d'aquells peludets que t'enamoren !!! És molt sociable, tranquil, té molt bon caràcter, és molt afectuòs...i així podríem continuar!!! Realment és un gos fantàstic !!! Veniu a conéixer en Lucky, us encantarà!!!
.
.
.
.

Aquí tenim a la Nit (4743), una peludeta molt especial per nosaltres i que ja fa més d´un any que forma part de la nostra gran familia !!! És molt sociable, juganera,molt intel?ligent i molt afectuosa !!! Ideal per fer bones passejades!!! Veniu a conéixer a la Nit, segur que us robarà el cor perquè realment és una gosseta fantàstica!!!
.
.
.
.
.


.
.
.
.

I aquest és l'Axel (4727), que ja fa més d´un any que forma part de la nostra gran familia!!! És jove, molt sociable, amb molt bon caràcter i és molt afectuòs !!! Veniu a conéixer l'Axel, us robarà el cor perquè realment és un gosset fantàstic!!!
.
..

Més informació
www.aparodamon.com
9
72 301 486

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema