15 de febrer de 2018
15.02.2018

Obre a Barcelona el primer tanatori de mascotes de Catalunya

Ofereix els mateixos serveis que els establiments funeraris per a la vetlla de difunts humans . S'hi fan incineracions individuals i es conserven les restes en urnes o records personalitzats

30.05.2018 | 13:47
Tanatori de Mascotes Barcelona

Ha obert les portes a Barcelona el primer tanatori de Catalunya destinat a oferir el més complet i personalitzat comiat als animals domèstics. Es tracta d'un concepte del tot innovador ja que permet acompanyar les mascotes fins al final, d'una manera íntima i respectuosa. Compta amb dues sales privades des d´on es pot presenciar el procés d'incineració, que és sempre individual, i que es poden personalitzar amb imatges de les mascotes; ofereix un ampli catàleg d'urnes (estàndard, de luxe, ceràmiques, urnes porta-fotos, porta-espelmes, ecològiques) d'alta qualitat i biodegradables, joies, retrats i reliquiaris; memorial digital; sala d'espera; aparcament gratuït i accés a animals.

El servei s'ofereix únicament a través del veterinari, no és possible accedir-hi de forma particular. La majoria de clients que en fan ús hi porten gats i gossos, però també iguanes, conills, serps, ocells, etc., qualsevol animal de tipus domèstic pot rebre aquest servei. Les incineracions dels cossos compleixen tota la normativa i són ecològiques, és a dir que generen el mínim impacte mediambiental en tot el procés.

El Tanatori de Mascotes Barcelona va obrir portes el juny de l'any passat i ha rebut més de 200 animals. L´ha creat l´empresa INECO, que es dedica a la cremació d'animals des de 2004, per donar resposta a la creixent demanda d´un servei d´aquestes característiques per part de la societat. La posada en marxa d´aquest servei per primer cop a Catalunya està resultant molt exitosa i la demanda és creixent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema