L'Ambaixada de la Xina i el grup editorial Prensa Ibérica organitzen la jornada “Les grans potencialitats de la cooperació cultural Xina-Espanya” el proper dilluns 20 de juny. L'acte comptarà amb la presència de l'ambaixador de la Xina a Espanya, Wu Haitao, que pronunciarà una ponència magistral sobre la gran oportunitat que representa en el futur la sinergia cultural entre tots dos països. A l'esdeveniment hi participarà també Guzmán Ignacio Palacios Fernández, director de Relacions Culturals i Científiques de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) al Ministeri d'Afers Exteriors i de Cooperació, que també dedicarà unes paraules a parlar del potencial de la cooperació cultural entre la Xina i Espanya.

Després de les dues intervencions esmentades, es desenvoluparà una taula rodona composta per experts en relacions culturals entre Espanya i la Xina, en què participaran Borja Ezcurra Vacas, director general adjunt del Teatro Real; Jesús Fernández Morán, Ex-Chief Operating Officer del Grupo Parques Reunidos; Fang Jingyi, secretària general executiva de la Fundació Samaranch; Zhao Lingshan, secretari general de la Fundació per a l'Ensenyament Internacional del xinès i Francisco Tardío, responsable de relacions internacionals del Museu Nacional del Prado.

Durant el debat es tractaran temes de gran interès, com ara la promoció de les arts escèniques espanyoles a la Xina, l'intercanvi artístic entre totes dues nacions, el valor present i futur dels idiomes xinès i espanyol, la cooperació esportiva i l'ideal olímpic, així com sobre els enriquidors intercanvis d'oci i entreteniment que experimenten aquestes dues cultures actualment.

El debat serà moderat per Alfonso Nogales, director de Producte de Prensa Ibérica, que també s'encarregarà de donar la benvinguda als assistents i al públic, que podrà seguir l'esdeveniment en llengua castellana via streaming a través de totes les capçaleres del grup Prensa Ibérica.

L'assistència a aquest esdeveniment en línia és gratuïta, prèvia inscripció.

Informació

'Les grans potencialitats de la cooperació cultural Xina-Espanya'

Jornada sobre la cooperació entre tots dos països.

Dilluns 20 de juny del 2022, 10.00 hores.

Esdeveniment ofert en streaming a través de totes les capçaleres de Prensa Ibèrica.

Inscriu-t’hi a: https://www.eventosprensaiberica.es/evento/las-grandes-potencialidades-de-la-cooperacion-cultural/