Els consellers de Junts ja estan fent arribar a Aragonès la renúncia al seu càrrec

Les bases de Junts han decidit sortir del govern de la Generalitat i trencar el pacte amb ERC. L'opció afí a la presidenta del partit Laura Borràs i a l'expresident Carles Puigdemont s'ha imposat amb un 55,7% dels vots a la tesi de mantenir-se al govern que defensaven el conseller d'Economia Jaume Giró i d'altres membres de l'executiu, que ha rebut el suport del 42,39% de la militància.



Nestlé ofereix als empleats de la línia de descafeïnat que tanca a Girona reubicar-los amb una reducció del sou

Nestlé proposa reubicar els 42 empleats indefinits de la línia de cafè descafeïnat que es tanca a la fàbrica de Girona. Aquest divendres, la direcció s'ha reunit amb el comitè d'empresa i els ha ofert mantenir-los la feina reduint el salari a 25 treballadors. El president del comitè, Lluís Parra, diu que han sortit «molt decebuts» amb les condicions, que no inclouen cap prejubilació ni mantenen els festius fixes en dates assenyalades. 



Primera denúncia per l’explosió de la Casa de Cultura

Els Mossos d’Esquadra ja han rebut una denúncia pels fets de l’explosió de la casa de Cultura de Girona el passat 30 de setembre. És d’una dona que, juntament amb els seus tres fills de 3, 6 i 7 anys, va assistir a un espectacle de Dani Jiménez, físic i divulgador de llarg recorregut. Un bidó amb nitrogen líquid i aigua calenta havia d’actuar com un canó i disparar cap al cel desenes de boles de colors. 



Els Mossos desallotgen uns ocupes a Girona

Els Mossos van desallotjar ahir, a primera hora de la tarda, un grup d’ocupes que s’havien instal·lat en un edifici del carrer Universitat de Cervera de Girona.



Propostes per sortir de casa aquest cap de setmana a les comarques gironines

Consulta els plans a fer el divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9 d'octubre.