El DS5 es presenta com la nova joia de la corona premium de Citroën. Aquesta línia, composta fins ara pels DS3 i DS4, ofereix un toc d'exclusivitat tecnològica i estètica, que diferencia els seus models de la resta de la gamma.

A la venda durant el primer trimestre del 2012, el DS5 constitueix una nova etapa en el desenvolupament de la família DS. Innovador i visionari, proposa conceptes sòlids en termes d'estil, arquitectura, sensacions i refinament. Original i innovador tecnològicament, el Citroën DS5 sorprèn i sedueix pel seu estil únic. Atrevit en la seva morfologia, la seva silueta aerodinàmica expressa el millor saber fer de la marca.

Exclusivitat compacta

Unes dimensions de 4,52 metres de longitud (25 cm menys que un Citroën C5 berlina), 1,85 m d'amplada i una altura d'1,51 m, la seva carrosseria mostra un evident caràcter esportiu, a més d'una marcada compacitat. Mostra d'això és el seu radi de gir d'11,2 metres, que el situa entre els més manejables del segment.

Aquestes dimensions, compactes a l'exterior, no suposen, ni de bon tros, poc espai a bord. El seu maleter, de fins a 465 litres VDA, no té res a envejar al d'un brec d'aquest segment. Pel que fa a l'habitabilitat i l'accessibilitat, s'accedeix còmodament a les places davanteres i del darrere, gràcies a les seves cinc portes, i hi ha espai més que suficient perquè els seus 5 ocupants s´asseguin al DS5.

Quatre de tèrmics i un d´híbrid

De bon principi, la gamma DS5 s'oferirà amb 2 motors dièsel: l´e-HDi 110, Airdream amb la tecnologia microhíbrida Stop&Start de nova generació, que redueix fins al 15% les emissions de CO2, i l´HDi 160 6v, o AUT6, (caixa automàtica de 6 velocitats). També disposarà de les alternatives de gasolina THP 155 AUT6 i THP 200 6v.

A més, és el primer vehicle de la marca dotat amb la innovadora i respectuosa tecnologia full-hybrid dièsel Hybrid4. Les seves prestacions (200 CV i sistema intel·ligent de 4 rodes motrius) i les seves emissions de CO2 reduïdes a 99 g/km es combinen amb nous sistemes com el funcionament urbà elèctric i el boost en acceleració.

Aposta tecnològica

El DS5 incorpora també la millor de la tecnologia Citroën, com l'alerta de canvi involuntari de carril per vídeo, fars antiboira amb il·luminació addicional en revolt, encesa automàtica dels fars de carretera i la Head-up display (pantalla de visualització frontal), una làmina transparent que es desplega en el moment de l'arrencada del vehicle que projecta, en color i sobre el camp de visió del conductor, dades com la velocitat o la informació del regulador/ limitador de velocitat.