La firma francesa renova el mercat dels vehicles sense carnet amb el disseny avantguardista del JS50. Partint de tres pilars bàsics: qualitat, fiabilitat i duradabilitat, els dissenyadors d'Automòbils Ligier han creat un cotxe que ells mateixos etiqueten de juvenil, passional, amb encant, i molt compacte, que ofereix espai per a dos passatgers i els seu equipatges, tot això sense la necessitat de disposar del permís de conduir classe B, com en la resta dels seus models.

Però no només l'exterior mostra una nova imatge; l'interior molt treballat i amb un lloc de conducció revolucionari per aquest tipus de vehicles, ofereix tota mena de comoditats i accessoris incorporant elements com alçavidres elèctrics, tancament centralitzat, ràdio CD amb Mp3 i l'opció d'aire condicionat, fent del JS50 un vehicle totalment adaptat a la vida diària dels seus clients.

El nou model ha guanyat en agilitat, precisió en els revolts, i estabilitat en les frenades. Això s´explica per la feina que han realitzat els engi­nyers francesos en la carrosseria, reduint el seu centre de gravetat i els balancejos; també s'han alleugerit i reforçat les suspensions oferint una millor adherència amb l'asfalt, de manera que la conducció del Ligier esdevé més segura i agradable.

Aquest vehicle troba en la ciutat el seu hàbitat natural, on ens podem beneficiar de les seves dimensions contingudes. A més, la seva imatge no hi passa desapercebuda, i també hi destaquen unes llandes d'aliatge 14 polzades. El seu enèrgic motor bicilíndric d'injecció li atorga una bona capacitat d´acceleració, tot i això, els més exigents poden optar per muntar el nou JS50 amb una versió Common Rail DCI de millors prestacions i consum extremadament contingut, 2,5 litres als 100 km i unes emissions de 65 g/km. de CO2.

No hi falta cap detall en aquest «sense carnet» que ofereix un disseny atractiu i personalitzable des de 11.490 euros. Tot i això, la xarxa de concessionaris ofereix un finançament per a la seva compra des de 125 euros al mes.