L'arribada de l'Audi A3 Sedán està més a prop. Desembarca a final de l´estiu, i ho farà amb un preu de sortida de 25.450 euros, si bé la versió amb aquest cost, l'1.4 TFSI de gasolina i 125 CV no estarà disponible des del llançament. No obstant això, aquest A3 Sedán ja es fabrica en la planta hongaresa de Györ, que ha rebut una inversió de 900 milions d'euros. Aquesta planta situada al país hongarès ha incrementat la superfície fins a superar els dos milions de metres quadrats, i ja fabrica models com el TT Coupé i el TT Roadster, l'A3 Cabriolé i el RS Sportback. No obstant això, l'A3 Calmen serà el primer Audi que es produirà íntegrament a Hongria.

Es tracta d'un model, el tercer d'aquesta generació A3, que presumeix de lleugeresa, i és que la versió equipada amb el motor 1.4 TFSI i canvi S Tronic homologa 1.250 kg.

Els 4,46 metres de longitud del nou Audi A3 Sedán són una combinació d'esportivitat i estil, que conserven al seu torn totes les virtuts amb les quals ja oferia l'A3 que tots coneixem. En l'apartat estètic també juguen un paper important les llandes, les grandàries de les quals aniran compreses entre 16 i 19 polzades, estant aquest últim reservat per treballar conjuntament amb un sistema de suspensió esportiva.

Es manté pràcticament invariable també l'interior de l'A3 Sedán respecte al compacte, amb una distribució d'elements típica dels últims models de la casa alemanya. Es confirma al seu torn una capacitat de 425 litres per al maleter, xifra que pot augmentar de forma considerable si es fa ús de l'opció d'abatre els seients del darrere.

Audi ofereix a l´A3 Calmen un complet sistema de components d'entreteniment informatiu, entre els quals destaquen el sistema de so Bang & Olufsen, el MMI navigation plus i el sistema Audi connect, que permet usar els serveis d'Internet integrats a l'automòbil, amb una oferta que abraça des de la navegació amb imatges de Google Earht i Google Street View fins a Facebook i Twitter, a més d´informació de trànsit Audi en línia.