Pocs arguments més enllà dels prejudicis impedeixen que una família es decanti per una furgoneta com a cotxe principal. I és que pocs es poden ajustar més a les seves necessitats d'espai i polivalència com ho fan aquests vehicles. L'estètica i la falta d'equipament en provenir del segment professional podrien ser dos dels motius pels quals renunciar a aquesta compra lògica, però l´Opel Combo Life els soluciona amb un disseny innegablement atractiu i un catàleg de sistemes tecnològics d'avantguarda utilitzats en els millors turismes del mercat.

Com a base, i principal exponent per ser el cotxe perfecte per a les famílies, aquest model compta amb en els seus amb prou feines 4,40 metres de longitud amb espai per a cinc àmplies places i 597 litres de càrrega en el maleter. I existeix a més una versió llarga que amb 4,75 metres de longitud alberga 7 places i un maleter de 850 litres. Amb els cinc seients posteriors plegats, aquesta última pot transportar fins a 2.693 litres de càrrega en el seu interior. Ambdues versions poden, a més, disposar opcionalment de dues portes posteriors corredisses per facilitar l'accés de la carregar o dels passatgers.

Encara que aquestes xifres ja són imponents, el més cridaner del Combo Life és que es converteix en una nova referència tècnica en aquest segment i eleva el nivell de seguretat i comoditat a una nova dimensió. Està equipat amb tecnologies i sistemes d'assistència al conductor coneguts del segment compacte o SUV, com alerta de somnolència del conductor, la càmera de visió posterior panoràmica de 180°, la pantalla de projecció, el sistema IntelliGrip i característiques de comoditat com els seients amb calefacció i el volant de cuir calefactado. Un dels elements recentment incorporat a l'oferta de sistemes d'assistència de Opel és assistent lateral, que prevé a baixa velocitat de cops amb elements que queden en possibles punts cecs durant els girs tancats.

Al seu torn, el Combo Life ofereix sistemes de infoentretenimiento Opel d'última generació compatibles amb Apple CarPlay i Android Acte amb pantalla tàctil capacitiva a color de fins a vuit polzades. A més, els telèfons mòbils intel·ligents compatibles també es poden carregar de forma sense fil a través de la plataforma de càrrega inductiva situada sota els controls de l'aire condicionat Però a més de tot això, el nou Opel Combo Life també és agradable a la vista gràcies a les equilibrades proporcions que li donen un aspecte fort i robust.