La marca de motos Honda s'ha establert a Girona amb l'obertura del concessionari Blanmoto. El lloc idoni on trobar una Honda nova o d'ocasió, amb un taller on reparar la motocicleta o realitzar-ne el manteniment, amb un complet servei de recanvis i accessoris. El concessionari funciona de la mà d'un equip d'experts amb una àmplia experiència en motocicletes i un gran coneixement de la marca Honda, amb el suport de Grup Blanch, un grup familiar que és tot un referent en el món del motor. «Aquests són els ingredients imprescindibles per a un còctel d'èxit que ens permet oferir als nostres clients el millor servei, una atenció personalitzada i una cura excepcional de les Honda», destaquen des del concessionari.

A Blanmoto es troba una àmplia gamma de motos Honda, des de les de carretera fins a les més esportives. El personal del concessionari ajuda el client a escollir el millor model segons les necessitats de cada un.

Entre la gamma de motos destaca un dels models més nous, l'Honda CB125R Neo Sport, una estilitzada motocicleta urbana que té el caràcter de conducció d'una moto gran. Aquesta motocicleta per a nous pilots, germana tenaç de la CB1000R, deixa empremta amb el seu radiador d'aliatge polit, cobreix càrter envoltant i motor íntegrament negre. El nou xassís tubular i la forquilla invertida d'aspecte contundent es completen amb un panell d'instrumentació LCD d'alta tecnologia. El far, els intermitents i el pilot del darrere són tots LED i ofereixen una major lluminositat. A més, a Blanmoto ofereixen la possibiltat de poder conduir la moto abans de comprar-la.

El nou concessionari, situat al Pont de la Barca de Girona, també compta amb àmplia gamma de motos d'ocasió amb pocs quilòmetres revisades i garantides per l'equip de Blanmoto. Totes prèviament han passat pel taller del concessionari. Un lloc idoni per posar la moto Honda a punt o per reparar-la. Tasques de manteniment, reparacions mecàniques i elèctriques, canvi de pneumàtics, reparacions de xapa i pintura i revisions oficials són alguns dels serveis que es duen a terme des del taller de Blanmoto.

A més a més, cal tenir en compte que el concessionari passa itv, realitzen assegurances i financen tota classe de reparacions. Un servei complet per posar a punt la moto Honda.