Fer un viatge amb moto per la Costa Brava és un pla excel·lent, tant per a un motorista experimentat com per a un principiant. Una ruta que transcorre per paisatges propers al mar, combinats amb muntanyes i petites localitats pesqueres que tenen molt per oferir durant tot l'any, però, sobretot a l'estiu.

A continuació proposem dues de les millors rutes per anar amb

motocicleta per la Costa Brava. La primera transcorre principalment per la comarca del Baix Empordà fent parada a l'emblemàtica ciutat de Girona. I la segona proposta ressegeix els pobles més bonics de l'Alt Empordà, creuant la frontera i passant per localitats franceses com és Banyuls Sur Mer.

Dos viatges plens de diversió, cultura i gastronomia.

Cal destacar, que es tracten de rutes de poca o mitjana dificultat, les quals poden ser recorregudes per experts i principants en la conducció d'una moto. A més, són uns trajectes que permeten fer parades, sense dificultats, en cada paratge per vorejar la mediterrània.

Alguns dels indrets, on la parada és gairebé obligatòria són la ciutat de Girona o els emblemàtics pobles del Baix Empordà, com són Pals, Peratallada, Monells i Llafranch. Pel que fa a l'Alt Empordà, les visites obligades són Cadaqués, el Port de la Selva i Colera.

Dues propostes que es poden trobar a la pàgina de rutes wikiloc i seguir, a través del mapa, el recorregut.