El món Harley Davidson ha tornat a la província de Girona sumant més adeptes al club de motos gràcies a l´obertura, ara fa un any, del concessionari oficial de la marca a Fornells de la Selva. Després de cinc anys sense representació a la demarcació, una de les marques de motos més conegudes del planeta torna a tenir botiga a Girona. Aquesta obertura ha donat ales al món Harley, fent créixer el nombre de socis del Girona Chapter, el club dels amants gironins de la marca . «En un any, hem passat de la vintena a la quarantena de socis», expliquen des de la botiga.

El concessionari organitza sortides amb moto al llarg de l´any, de més o menys quilometratge. «L´objectiu és engrescar els propietaris de Harley a fer rutes amb les seves motos i estar amb contacte amb altres amants de les motos Harley-Davidson», expliquen. Una de les sortides importants, en aquest cas organitzada pel Girona Chapter, és a Praga, el proper mes de juliol, on la marca ha organitzat una reunió de Harley per celebrar el 115è aniversari de l´empresa. Molts gironins ja han confirmat la seva assistència, segons expliquen des del concessionari.

El perfil del comprador d´una Harley continua sent una persona de 45 anys. Des del concessionari, però, asseguren que aquesta tendència està canviant i que cada vegada més joves s´interessen pel món Harley. «Tenim una gamma econòmica per tots aquells que es vulguin introduir a la marca», expliquen.

El concessionari va obrir les seves portes fa un any, ocupant uns 350 m2, dels quals 150 estan destinats a exposició i, 200, al taller de reparació i al magatzem. Compta amb treballadors vinculats, des de fa molts anys, al món de les motos i de les Harley. Experiència que els permet assessorar amb professionalitat la compra d´una moto Harley.

A més, el client abans de decidir-se per la compra d´una peça tan valuosa com una Harley pot provar la motocicleta per tenir prèviament una presa de contacte amb el vehicle.

En el concessionari de Fornells de la Selva es pot trobar una gamma molt ample de la moda Harley com són les jaquetes o les samarretes, així com qualsevol peça de merchandising de la marca, des de rellotges i ulleres fins a tasses i catifes. La botiga, a més, compta amb l´únic taller oficial de les motos Harley a la província de Girona amb àmplia experiència en aquesta marca.