05 de octubre de 2018
05.10.2018
Diari de Girona
COTXE DE L'ANY

L'Audi A1 Sportback, un favorit més al Cotxe de l'Any dels Lectors

El nou utilitari compacte de la firma alemanya s'uneix a la llista de models favorits

05.10.2018 | 11:07
L'Audi A1 Sportback, un favorit més al Cotxe de l'Any dels Lectors

Amb el tancament de la votació del mes de setembre, Audi ha tornat a situar a un dels seus models entre els favorits al premi Cotxe de l'Any dels Lectors. El nou A1 Sportback ha estat el preferit pels lectors dels diaris de Prensa Ibèrica i La Vanguardia en vèncer en la novena votació de l'actual edició d'aquest consolidat guardó en la qual es mesurava a altres novetats com l'Honda CR-V i el Suzuki Jimny.

Amb aquesta victòria la frma alemanya ja compta amb dos models entre els més votats en sumar-se a la ja aconseguida per la berlina de representació A8 en el mes de febrer. Cal recordar que aquests triomfs parcials aporten un avantatge afegit de cara a l'obtenció d'una de les sis places que donen accés a la votació final del Cotxe de l'Any dels Lectors.

Interior de l'Audi A1

Una vegada finalitzades les 10 votacions realitzades entre els mesos de gener i octubre, els responsables de les pàgines especialitzades al món del motor dels diferents mitjans de comunicació de Prensa Ibèrica i del diari La Vanguardia, triaran als sis candidats definitius entre els trenta vehicles participants, tenint els guanyadors de cadascuna de les votacions mensuals una posició de preferència de cara a ocupar un lloc en la final.

Noves candidatures

El Premi Cotxe de l'Any dels Lectors posa punt i final a l'octubre a aquesta primera fase de votacions mensuals. I en aquesta última consulta, el sector del tot terrè premium torna a ser el protagonista. En aquesta ocasió, els nous Audi Q8, BMW X5 i Hyundai Santa Fe protagonitzen la votació que se celebra des del passat dia 1 a la pàgina web www.mejorcoche.epi.es i que, una vegada tancada a la fi de mes, donarà pas a la definitiva elecció final de la qual sortirà el nou Cotxe de l'Any dels Lectors 2019.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook