Amb el tancament de la votació del mes de setembre, Audi ha tornat a situar a un dels seus models entre els favorits al premi Cotxe de l'Any dels Lectors. El nou A1 Sportback ha estat el preferit pels lectors dels diaris de Prensa Ibèrica i La Vanguardia en vèncer en la novena votació de l'actual edició d'aquest consolidat guardó en la qual es mesurava a altres novetats com l'Honda CR-V i el Suzuki Jimny.

Amb aquesta victòria la frma alemanya ja compta amb dos models entre els més votats en sumar-se a la ja aconseguida per la berlina de representació A8 en el mes de febrer. Cal recordar que aquests triomfs parcials aporten un avantatge afegit de cara a l'obtenció d'una de les sis places que donen accés a la votació final del Cotxe de l'Any dels Lectors.

Una vegada finalitzades les 10 votacions realitzades entre els mesos de gener i octubre, els responsables de les pàgines especialitzades al món del motor dels diferents mitjans de comunicació de Prensa Ibèrica i del diari La Vanguardia, triaran als sis candidats definitius entre els trenta vehicles participants, tenint els guanyadors de cadascuna de les votacions mensuals una posició de preferència de cara a ocupar un lloc en la final.

Noves candidatures

El Premi Cotxe de l'Any dels Lectors posa punt i final a l'octubre a aquesta primera fase de votacions mensuals. I en aquesta última consulta, el sector del tot terrè premium torna a ser el protagonista. En aquesta ocasió, els nous Audi Q8, BMW X5 i Hyundai Santa Fe protagonitzen la votació que se celebra des del passat dia 1 a la pàgina web www.mejorcoche.epi.es i que, una vegada tancada a la fi de mes, donarà pas a la definitiva elecció final de la qual sortirà el nou Cotxe de l'Any dels Lectors 2019.