Tal està sent la revolució a la firma nord-americana Jeep, que aquesta va presentar tres nous models en una mateixa jornada: Cherokee, Renegade i Wrangler.

Aquest últim continua sent el tot terreny més capaç del mercat, com vam poder comprovar en una exigent ruta off-road en la qual vam haver de recórrer a la seva reductora, però és alhora més civilitzat que mai, amb un disseny més atractiu i amb l'última tecnologia en seguretat, infoentreteniment i connectivitat. A Espanya està disponible des de 50.000 euros amb dos motors totalment nous: un propulsor turbodièsel MultiJet II de 2.2 litres de 200 cv i un motor turbo de gasolina de 2.0 litres de 272 cv. Totes les motoritzacions inclouen el nou canvi automàtic de vuit velocitats i compten amb tecnologia Start-Stop (ESS).

Nou Cherokee

Per la seva banda, el nou Cherokee també es presenta més modern, tecnològic i atractiu que mai, però mantenint-se com el SUV de mida mitjana més capaç del mercat, gràcies a un sistema d'amortiment senzillament excepcional, una tracció total intel·ligent envejable que brinda tres sistemes de tracció i tecnologia de desconnexió de l'eix posterior, i una eficaç motorització dièsel 2.2 MultiJet II amb 195 cv. L´any 2019 s'ampliarà la gamma amb gasolina 2.0 litres d'injecció directa amb una potència estimada de 270 cv. El nou Cherokee està disponible amb els acabats Longitude, Limited i Overland a partir de 44.200 euros. També el 2019 arribarà la radical versió Trailhawk.

Renegade 2019

El petit de la família SUV de Jeep adopta a la seva gamma innovadors motors turbo de gasolina que maximitzen l'eficiència de combustible i alhora garanteixen altes prestacions. Es tracta d'un 1.0 litres de 120 cv i d'un 1.3 litres de 150 o 180 cv. La seva oferta de motors es completa amb propulsors turbodièsel MultiJet II de 1.6 litres de 120 cv i de 2.0 litres de 140 o 170 cv. A més, Jeep ha avançat que el 2020 aquest model estrenarà una eficient versió híbrida endollable.

Per descomptat, i tot i ser més modern, tecnològic i avançat que mai, aquest model manté la llegendària capacitat totterreny de la marca amb dos avançats sistemes 4x4: Jeep Active Drive i Jeep Active Drive Low. El Renegade 2019 està disponible a Espanya des 20.490 euros.