L'Audi R8 més dinàmic de tots els temps es posarà a la venda a principis de 2019, i arribarà als concessionaris a Alemanya i en altres països europeus durant el primer quadrimestre.

El model de producció arriba mesos després del debut mundial de l'R8 LMS GT3 al Saló de l'Automòbil de París. A més del seu disseny més esportiu, el Coupé i l´Spyder compten amb motors més potents. Oliver Hoffmann, director tècnic d'Audi Sport GmbH, va assegurar que aquest model compta «amb al voltant del 50 per cent de components compartits amb l´R8 LMS GT3 i un 60 per cent amb l´R8 LMS GT4, de manera que cap altre cotxe és més pròxim a les carreres que el nou Audi R8».

Amb una resposta instantània, pujada de revolucions ultraràpida i un so únic, el cor de l'Audi R8 és el seu motor V10 atmosfèric, disponible en dues variants de potència. Es tracta del motor V10 amb idèntica tecnologia a la que utilitzen els R8 LMS GT3 i R8 LMS GT4 de competició. Un propulsor molt compacte, que es produeix a la fàbrica de motors a Györ, Hongria.

A més, compta amb una suspensió modificada per brindar un comportament encara més dinàmic i capaç de suportar la càrrega del seu potent motor atmosfèric.