Skoda va renovar recentment el Fabia, tant en la versió compacta com en la familiar Combi, dotant-lo d'un encertat redisseny del seu exterior i interior i atorgant-lo major equipament i tecnologia d'avantguarda en diferents apartats.

Els canvis més aparents en el renovat Fabia són, evidentment, els realitzats en el seu disseny exterior. El més notable és la introducció de fars davanters i del darrere, que a partir d'ara poden comptar amb tecnologia LED. El nou frontal té a més un para-xocs redissenyat, que incorpora a més fars antiboira i una nova graella del radiador en forma de bresca d'abella. El para-xocs del darrere també ha estat renovat, així com les llandes d'aliatge, disponible amb 15, 16, 17 i 18 polzades.

L'interior, per la seva banda, compta amb nombrosos elements de disseny revisats. El quadre de comandaments, per exemple, és completament nou i els acabats s'han beneficiat d'una completa actualització, com és el cas de la consola i els seients. Un altre aspecte optimitzat a l'interior és el tecnològic, amb una notable millora en seguretat i confort dels ocupants. Ara es compta amb Assistent d'Angle Mort i Alerta de Trànsit Posterior, a més de nombrosos detalls «Simply Clever» de Skoda, com el suport per a tauletes, els ports USB en els reposabraços o la llanterna LED al maleter.

Tots els elements anteriorment descrits s'integren en els diferents acabats que la firma txeca ofereix per al renovat Fabia, que suma dos nous nivells: Like i Color Concept. L'acabat Ambition és el d'accés a la gamma, però així i tot, ja gaudeix d'un complet equipament de sèrie. L'Style és l'acabat immediatament superior, amb un equipament exclusiu que inclou tapisseria de microfibra, càmera de visió posterior, sistema d'arrencada Easy Start i llandes d'aliatge 16 polzades de sèrie, entre d'altres.

A aquest li segueixen els nous acabats Like i Color Concept, que es basen en l'acabat Ambition i estan enfocats als clients que busquin models atractius amb tecnologia d'avantguarda. L'acabat Like, en particular, destaca per la seva oferta tecnològica maximitzant la proposta Skoda «value for money», donant accessibilitat sense renunciar a res. El model equipa de sèrie càmera de visió posterior, alçavidres elèctrics darrers i llums diürnes LED. També destaquen les seves llantes d'aliatge especials «Matone» de 15 polzades.

El Color Concept completa l'oferta tecnològica de l'anterior i la combina amb un acabat colorit i atractiu. Així, al costat de la càmera de visió posterior, inclou el sistema de ràdio Swing Plus, amb pantalla tàctil de 6,5 polzades, vuit altaveus i Smart Link +. Però, a més incorpora l'ampli catàleg de personalització de Skoda, destacant les 124 combinacions de color possibles per al vehicle.

L'acabat Montecarlo és el topall de gamma dins de l'oferta del renovat Fabia i sinònim d'exclusivitat i esportivitat, rendint homenatge a la llarga tradició d'Skoda en la competició de motor, en què ha obtingut grans victòries en diferents disciplines. El Fabia Montecarlo és la versió més esportiva del model, gràcies a elements i detalls com de color negre en diferents parts de la carrosseria, els espòilers, les insercions decoratives de carboni o els vidres tintats. A l'interior del nou Fabia, els pilars i el sostre són negres. Els seients esportius estan recoberts amb una tapisseria exclusiva amb costures vermelles, típiques de l'acabat Montecarlo.

Per descomptat, en tractar-se del model topall de gamma, compta amb l'equipament de sèrie més complet i munta la motorizació més potent del catàleg del compacte txec, que compta amb una potència total de 110 cv.

El renovat Fabia s'ofereix amb tres propulsors de gasolina d'1.0 litres: les dues opcions més prestacionals són dos motors TSI de 95 cv i 110 cv, mentre que la variant més accessible és un motor MPI de 75 cv. Almenys, fins a l'arribada del propulsor de 60 cv, que farà la seva aparició a finals d'any. Tots els motors van associats de sèrie canvi manuals, però el propulsor més potent (110 cv) pot combinar opcionalment amb una caixa de canvis amb el sistema DSG de set velocitats.

El renovat Fabia està disponible des de 14.950 euros, elevant aquest preu d'accés a 15.700 al Combi.