11 de novembre de 2018
11.11.2018
Diari de Girona
EDICIÓ LIMITADA

Més fibra de carboni per al Ford GT

Diverses innovacions han permès reduir el seu pes

11.11.2018 | 20:59
Més fibra de carboni per al Ford GT

L'edició limitada del Ford GT anomenada Carbon Series redueix el seu pes en aproximadament 18 quilograms respecte al model original, gràcies a una gran quantitat d'innovacions, com ara les llantes de fibra de carboni, una fuita de titani, femelles de llantes de titani i un porta del darrere de policarbonat amb ventilació addicional.

Encara que tots aquests canvis radicalitzen encara més el comportament dinàmic del Ford GT per esgarrapar segons en circuit, els enginyers de la firma de l'oval han afegit l'equipament suficients (aire condicionat, ràdio i SYNC 3...) perquè els clients puguin realitzar després de la tanda el trajecte de tornada a casa amb el màxim confort. La tercera edició especial del Ford GT incorpora més fibra de carboni visible que qualsevol altre model anterior, juntament amb colors de realç opcionals, per destacar en la línia de sortida i transmetre les seves ganes de córrer.

L'exterior compta amb dues franges de fibra de carboni a la vista amb els pilars A i els panells inferiors de la carrosseria a joc i llantes de fibra de carboni en acabat brillant. A l'interior els acabats també són espectaculars, les entrades dels conductes d'aire i la consola central, són també en fibra de carboni mat, i els seients tenen costures platejades. Els usuaris poden triar entre quatre colors de realç opcionals (plata, taronja, vermell o blau) per a la cobertura dels retrovisors, la franja central i les pinces de fre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook