La gran càrrega emocional que acompanya la compra d'un vehicle, està renyida en moltes ocasions amb les necessitats reals de mobilitat de cada usuari. Un escenari en el qual moltes vegades es renuncia a la imatge per la practicitat o viceversa en una decisió de compra tan rellevant com és la de canviar de cotxe. En aquest sentit, el segment dels furgons compactes ha ressorgit gràcies, en gran part, a les noves tendències que han caracteritzat el mercat de l'automòbil durant els últims anys.

El nou Opel Combo Life es posiciona en aquest renovat escenari en el qual els vehicles comercials són alguna cosa més que simples eines de treball. Dins el procés de desenvolupament elaborat pel Grupo PSA, aquesta cinquena generació del Combo suposa un notable pas endavant per al seu catàleg gràcies al seu ambiciós posicionament.

Combinació ideal

Per això, el Combo Life reuneix el millor dels turismes, la polivalència dels monovolums i la imatge dels crossover, per conformar un producte d'allò més destacable. Un vehicle d'orientació d'ús familiar, d'oci i fins i tot professional disponible en dues longituds; la normal M (4,40 metres) i la versió llarga XL (4,75 metres). A més, en ambdues carrosseries es pot optar per distribucions interiors de cinc o set seients.

Pel que fa a capacitat de càrrega es refereix, el volum del maleter és més que notable amb 597 litres en el cas de la versió normal i de 850 en la XL. Amb els seients del darrere abatuts, el volum s'amplia fins als 2.126 litres i 2.693 litres, respectivament.

Així mateix, cal destacar les possibilitats de modularitat interior, amb detalls pràctics com poder plegar el seient del passatger davanter al mateix nivell que els seients del darrere. Els fins a 28 espais d'emmagatzematge distribuïts per tot l'habitacle reforcen l'aposta per la polivalència i practicitat d'aquest nou catàleg.

Gamma de motoritzacions

L'oferta inicial del Combo Life s'estructura al voltant de quatre motoritzacions i els nivells d'acabat Expression, Selective i Innovation, a més de les dues carrosseries ja esmentades.

En l'apartat de propulsors es compta amb una unitat dièsel de 1.5 litres de cilindrada disponibles en potències de 76, 102 i 130 cv. Aquesta última recorre a una nova caixa del canvi automàtica de 8 velocitats. Completa el catàleg una quarta i, de moment, única opció de gasolina 1.2T de 110 cv amb una transmissió manual de 6 marxes.

La càrrega tecnològica aplicada a aquesta nova saga Combo també s'estén a l´apartat dinàmic amb la incorporació dels ja habituals sistemes d'assistència al conductor i de seguretat. Entre altres, el Combo Life pot equipar control automàtic de creuer, dispositiu d'alerta de col·lisió frontal amb detecció de vianants i frenada autònoma d'emergència, les alertes de somnolència del conductor o d'angle mort o el sistema de projecció d'informació en la línia de visió del conductor.

A més, el sistema de control de tracció adaptatiu IntelliGrip amb cinc modalitats permet circular amb soltesa fora de l'asfalt per superfícies amb fang, sorra o, fins i tot, neu.

El catàleg Combo Life ja està disponible a la xarxa oficial Opel amb preus que parteixen des dels 17.061 euros amb la campanya promocional de llançament inclosa.