Vehicle enfocat a l'oci i temps lliure, Peugeot posa al mercat el model Traveller Camper que està realitzat per l'empresa d'Osca Tinkervan. Aquest tipus de vehicles que poden configurar-se gairebé al gust del client, militen en un subsegment del mercat que va créixer un 30% en l'últim any.

El Peugeot Traveller Camper de Tinkervan s'ha dissenyat amb tot detall per gaudir al màxim d'ús diari com un turisme de 5 places amb fars Xenon i de cap de setmana o un pont en contacte amb la natura en la seva versió camper. En el seu interior gaudeix de matalassos de viscoelàstica a joc amb la tapisseria, seients giratoris, taula plegable, nevera, dutxa, cuina, armaris... segons versions. Aquest vehicle disposa de tot l'equipament necessari per aprofitar, amb el màxim confort, cada minut d'oci.

El Traveller by Tinkervan es comercialitza amb tres longituds de carrosseria (4,60-4,95 i 5,30 metres) sobre la plataforma EMP2 i amb un alçada exterior de només 1,98 metres, el que facilita l'entrada en tot tipus de pàrquings urbans. Disposa també de quatre nivells Happy, Sunset, Webasto i Dreams.

En l'apartat mecànic la motorització s'encomana als experimentats i eficients propulsors BlueHDi que lliuren potències de 120, 150 i 180 cavalls i que s'associen a la nova caixa de canvi de 8 relacions EAT8. També porta Grip Control.

Peugeot Traveller Camper ofereix elements nous, com un sistema de climatització totalment compatible amb el sostre elevable, o la lliure elecció del color de la carrosseria, que passen a formar part de l'oferta d'equipaments d'aquestes versions. El mateix succeeix amb el tipus de tapisseria, les funcions d'ajuda a la conducció, el navegador 3D Peugeot Connect NAV i els equipaments estètics i de confort.

Vist des de fora i amb el sostre plegat, pocs indicis poden fer sospitar que un Peugeot Traveller és, en realitat, un «camper» súper equipat. En qüestió de minuts, passa de ser un turisme de 5 places a un camper totalment preparat per a 3 dies de contacte amb la natura. Tots dos models ofereixen tres espais de vida diferenciats: un dormitori al sostre elevable, un llit sobre el maleter i a la fila del darrere i un saló, gràcies a la taula plegable i als seients giratoris.

A més d'oferir un dels llits més còmodes del segment per a dues persones, gràcies a un innovador sistema de discos ergonòmics, el sostre elevable permet posar-se dempeus dins de l'habitacle. Proporciona, així mateix, més llum natural i ventilació gràcies a tres finestres, dues laterals i una frontal. Pel que fa a preus es refereix, es parteix del base que és de 28.900 euros amb la transformació Happy.