Hyundai Motor Group ha anunciat el seu pla FCEV Vision 2030, que es desenvoluparà a llarg termini, i així reafirma el seu compromís per accelerar el desenvolupament de la societat de l'hidrogen, que aprofitarà el lideratge global del grup en tecnologies de piles de combustible.

Hyundai Motor Group augmentarà en gran mesura la seva capacitat de producció anual de sistemes de piles de combustible, i arribarà a les 700.000 unitats l'any 2030. També explorarà noves oportunitats de negoci per subministrar els sistemes de piles de combustible a altres fabricants, ja sigui d'automòbils, de transport, drons, embarcacions, muntacàrregues... També s'espera que creixi ràpidament la demanda de sistemes de piles de combustible en sectors de generació d'energia i sistemes d'emmagatzematge.

El grup planeja assegurar una capacitat de producció d'FCEV de 500.000 unitats/any de cara al 2030, incloent-hi vehicles de passatgers i comercials, en previsió de la gran demanda d'FCEV, que arribarà als 2 milions d'unitats l'any en aquest termini. Hyundai Motor ha llançat aquest any el Nexo, la segona generació del seu FCEV després del Tucson, que es va introduir l'any 2013.