24 de desembre de 2018
24.12.2018
INDÚSTRIA

Lexus llança el concurs Art Car LC 500h

Els seguidors de Lexus en xarxes socials poden votar fins al 20 de gener entre quatre dissenys proposats en el concurs

24.12.2018 | 20:18
Lexus llança el concurs Art Car LC 500h

Lexus llança l'iniciativa Art Car LC 500h, a través de la qual, tots els seguidors en les xarxes socials de la marca, tenen l'opció de votar entre quatre dissenys exteriors diferents del model LC 500h. Una vegada finalitzat el període de votació, el disseny més votat es materialitzarà sobre el LC 500h real.

Aquest nou projecte dóna continuïtat a l'objectiu que té Lexus de recolzar iniciatives relacionades amb l'art i el disseny. Per poder dur a terme aquest projecte, s'ha comptat amb la creativitat de dissenyadors de diferents disciplines, als quals se'ls ha donat una total llibertat artística, tot i que sempre mantenint la inspiració japonesa característica de la marca.

Durant diverses setmanes es van projectar diferents dissenys, dels quals només quatre han arribat a la votació final actual. Qualsevol usuari, a través de les xarxes socials de Lexus Espanya de Facebook, Twitter i Instagram, pot votar entre els quatre dissenys exposats fins al 20 de gener de 2019. A finals de gener de 2019 s'anunciarà el disseny guanyador.

El primer disseny està inspirat en el món japonès que caracteritza la marca. Concretament, amb les flors japoneses i amb la multitud de tècniques artesanals que empelan, com l'aigua.


El segon disseny està totalment inspirat en la tècnica japonesa anomenada sashiko, realitzada per diferents mestres japonesos takumis, que cosen cada obra manualment.


El tercer disseny està inspirat en la fluïdesa i la velocitat, tot i que també utilitza trets de pintura que recorden la tècnica, el detall i la japonès artesanal. És una expressió del món japonès on el conjunt dels detalls forma el confort i l'excel·lència.

El quart i últim disseny està inspirat en les vetes de la fusta Shimamoku, una fusta japonesa molt flexible amb la qual Lexus ha realitzat acabats en el volant i l'escàner de models com el LS 500h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit