El cotxe més esportiu i radical de la marca Mercedes-AMG acaba de rebre una nova versió. Es tracta del AMG GT R Roadster, una edició descapotable del model alemany que estarà limitada a 750 exemplars a tot el món.

Sota el capó es troba el mateix motor V8 biturbo amb 585 CV de potència de la versió cupè, la qual cosa es tradueix en un parell màxim de 700 Nm (disponibles entre 2.100 i 5.500 revolucions), una acceleració de 0 a 100 km/h en tan sols 3,6 segons i una velocitat punta d'uns impressionants 317 km/h. El consum homologat és de 12,4 litres, tot i que de ben segur per als menys de 1000 afortunats que podran gaudir-lo això no serà un problema.

La tecnologia del propulsor es combina amb una gran tecnologia destinada a fer l'AMG GT R Roadster un dels descapotables més ràpids del mercat. La suspensió disposa d'unes molles ajustables, l'eix posterior té direcció activa, i els components aerodinàmics actius i la construcció amb materials lleugers redueixen el seu pes i milloren el seu rendiment. A més, la capota de lona és de tres capes, té accionament automàtic i una estructura lleugera d'alumini, magnesi i acer.

Una gamma de 16 models

Amb l'arribada d'aquest exclusiu descapotable la família AMG GT disposa de 16 variants diferents, entre les quals hi podem trobar cinc tipus de cupè de dues portes, quatre descapotables, dos models de competició i cinc cupès de quatre portes.

En paraules de Tobias Moers, President del Comitè de Gestió de Mercedes-AMG, «El nou AMG GT R Roadster és molt més que la combinació del fascinant rendiment de conducció del GT R amb el particular carisma dels nostres roadsters GT, sinó que agrupa l'essència dels dos móns i compleix la primesa de la marca, la Driving Performance».

Sens dubte, un model d'aquells que tots voldríem tenir al nostre garatge.