Xiaomi, el gegant tecnològic xinès, llançarà al mercat una bicicleta elèctrica minimalista i econòmica a la Xina, denominada Himo T1. Amb un preu de 400 euros, el nou vehicle té més l'aspecte d'una moto a la que s'han incorporat pedals (la fiscalitat de les bicis és més baixa), tot i que la intenció del fabricant i la dels usuaris és que ningú hagi de pedalar. Segons el fabricant, l'autonomia del vehicle pot arribar als 120 quilòmetres.

El motor se situa a la roda del darrere i posseeix una Potència nominal de 350W. Pel que fa a les bateria, aquest model té una capacitat de 14 Ah, a la qual se li pot acoblar una bateria addicional i arribar als 28 Ah. El consum mitjà d'energia és de 1.12 kWh / 100 km.

El fabricant no ha fet pública la velocitat màxima a la que pot arribar el vehicle, tot i que sí ha indicat que el pes màxim que suporta és de 100 kg.

El vehicle incorpora fre de disc al davant i un fre de tambor al darrere, suficients segons Xiaomi, per frenar en menys de 5 metres.

L'HIMO T1 disposa de suspensió al davant i al darerre, i d'una pantalla al manillar on s'indica l'estat de la bateria, la velocitat i els quilòmetres que es poden fer fins a tornar a carregar.