Peugeot ha fet un pas més en la seva clara vocació d'oferir un producte que cobreixi tots els serveis d'una família, des de l'activitat professional fins a la possibilitat de gaudir d'un cap de setmana d'oci amb el màxim confort.

Fabricat a Vigo, el Peugeot Rifter Long creix en trenta-cinc centímetres respecte al seu predecessor. Permet acollir amb total comoditat un total de 7 passatgers, a més de portar la modularitat i l'espai de càrrega d'aquest model a un nou nivell, en permetre transportar de forma molt segura objectes de fins a 3,05 metres de longitud. A més, el terra és totalment pla gràcies a la intel·ligent configuració dels seients, que són totalment retràctils.

Estèticament, el nou Peugeot Rifter Long s'integra clarament en la gamma SUV de la marca, amb el seu capó elevat, el seu voladís curt i les motllures laterals, disposades a enfrontar-se a terrenys difícils. Aquesta versió disposa de senyes d'identitat fins ara pròpies dels monovolums compactes, com la modularitat, una boca de càrrega força baixa o una àmplia porta del maleter amb vidre posterior practicable, que dona accés a un amplíssim espai.

Al seu interior, el Peugeot Rifter Long incorpora el millor d'aquestes dues famílies de vehicles, a més d'oferir la qualitat percebuda, les prestacions, l'ergonomia i el confort que són la base de l'èxit dels turismes Peugeot. Pel que fa a les motoritzacions, Peugeot ofereix dos motors PureTech gasolina de 110 i 130 CV i dos dièsel BlueHDi de 100 i 130 CV.

Si ens centrem en els acabats disponibles, el nou Rifer Long ofereix quatre. L'Access, que parteix dels 16.900 euros, l'Active, l'Allure i una versió especial molt equipada tant al seu interior com a l'exterior que s'anomena GT Line i que parteix dels 19.600 euros.

Peugeot porta la seva aposta pel confort, l'elegància i el plaer de l'automòbil als amants de la natura i les activitats a l'aire lliure amb la seva nova versió camper basada en el model Rifter Long. Desenvolupada en col·laboració amb l'empresa d'Osca Tinkervan, aprofita la modularitat i la capacitat d'adaptació d'aquest model polivalent per poder gaudir d'un cap de setmana d'oci amb un òptim nivell de confort.

El Peugeot Rifter by Tinkervan ofereix tota una sèrie d'elements nous com la lliure elecció del color de la carrosseria, el tipus de tapisseria, les funcions d'ajuda a la conducció, el navegador 3D Peugeot Connect NAV i els equipaments estètics i de confort.

Una altre gran avantatge és la discreció. Vist des de fora i amb el sostre plegat, pocs indicis poden fer sospitar que el Peugeot Rifter by Tinkervan és, en realitat, un vehicle camper molt equipat. El confort està garantit amb un mòdul posterior que aprofita el gran espai de càrrega del Peugeot Rifter Long i instal·la un llit amb un còmode matalàs d'escuma viscoelàstica i una nevera per mantenir aliments i begudes fresques en qualsevol situació.

El Peugeot Rifter by Tinkervan disposa d'una elevada autonomia total en electricitat i calefacció gràcies a la seva instal·lació de bateria auxiliar, que disposa d'un inversor de 12 V a 230 V.